Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Tarmens medisin

6 smarte trinn til sunn tarm, friskere kropp og klart hode

Når tarmen har det bra har du det bra også. Lege Berit Nordstrand viser vei til en sunnere hverdag med enkel metode. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Vi vedlikeholder boligen vår, og sykkelen eller bilen. Husker du å vedlikeholde deg selv? Moderne forskning viser hvor stor betydning tarmhelsen vår har for hele kroppen, blant annet ypperlig formidlet i suksessboka Sjarmen med tarmen.

– Jeg tror folk liker at de kan få mer kunnskap om det som skjer på innsiden, for så kanskje å endre noe selv for å få det bedre, uttalte Sjarmen-forfatteren og forsker Giulia Enders. Hennes mål er å gjøre oss mer bevisst på tarmbakterienes store betydning for vårt velvære, og i Berit Nordstrands nye bok Tarmens medisin får du råd om hvilke grep som gagner tarmfloraen din og dermed resten av kroppen også.

Få mer energi og overskudd!
Tarmens medisin er både et medisinsk oppslagsverk og en 6-trinnsmetode til sunn tarm, friskere kropp og et klart hode. Her loser lege Berit Nordstrand deg trygt fram til nye kostholdsvaner og en bedret tarmfunksjon. Du får kjenne på kroppen hvordan det gir deg energi og overskudd, bedrer opptaket av næring, reduserer opptaket av kalorier, demper betennelser, styrker og stabiliserer immunforsvaret, letter sinnsstemningen og bedrer nattesøvnen.

Stor helsegevinst
I tillegg til en generell metodedel som viser hvordan vi alle kan styrke tarmfloraen til det bedre, er det en egen del med nyttige råd for irritabel tarm, autoimmune lidelser og betennelsestilstander i kroppen, adferdsforstyrrelser og til og med depresjon og demens. Lurer du på hva slags mat du skal lage? Berits tips er å bytte ut noen av ingrediensene i hverdagsmaten. I boka får du over førti oppskrifter på matretter som er enkle å lage selv, smaker godt og beriker tarmfloraen.

Få vite mer om:

  • Hvordan du kan bedre din tarmhelse
  • Hvordan en frisk tarm fungerer
  • Hva en svekket tarmbakterieflora gjør med deg
  • Hvordan tarmbakteriefloraen programmerer hjernen
  • Hvorfor honning er gull for kroppen
  • Hvorfor kroppen vil ha mer av det du spiser mye av
  • Hvordan du kan påvirke sykdomsbildet ditt med mat
  • Hvordan Berits 6-trinnsmetode gir deg energi og overskudd, bedrer opptaket av næring, reduserer opptaket av kalorier, demper betennelser, styrker og stabiliserer immunforsvaret, letter sinnsstemningen og bedrer nattesøvnen.
  • – og mye mye mer

 

 

Medlemsvurdering:
Gir veldig mye fin informasjon. Det mye vi har lært er sunt, liksom , men hun forteller om hvorfor ting er sunt og hun viser til forskning som er gjort rundt om i verden på forskjellige typer mat. Veldig inspirernde for den som har erkjent at ens egen helse er ens eget ansvar. Du blir det du spiser. Det er viktigere enn noensinn i vår forurensete verden. Veldig inspirerende bok, gode og enkle oppskrifter, lett å leve etter.

Anna Catharina Christie Brand- Hansen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
296
ISBN
9788205506916
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
25 x 21 cm
Nr
8114137

Om forfatteren

Berit Nordstrand (f. 1966) er lege, spesialist i klinisk farmakologi og rusog avhengighetsmedisin og kognitiv terapeut. Hun har skrevet flere bøker om kosthold og helse, og laget Verdens beste familiekokebok sammen med mesterkokken Kjartan Skjelde.

Bla i boka

 

Medlemsblad

 

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

E
E. Andreassen – 29.06.2019

– Din vei til en bedre hverdag

S
Sofia Windjusveen – 28.05.2019

– Opplysende!

B
Britt eva evjen – 02.04.2019

– Mye å lære her

A
Anna Catharina Christie Brand- Hansen – 26.12.2018

– Gir veldig mye fin informasjon. Det mye vi har lært er sunt, liksom , men hun forteller om hvorfor ting er sunt og hun viser til forskning som er gjort rundt om i verden på forskjellige typer mat. Veldig inspirernde for den som har erkjent at ens egen helse er ens eget ansvar. Du blir det du spiser. Det er viktigere enn noensinn i vår forurensete verden. Veldig inspirerende bok, gode og enkle oppskrifter, lett å leve etter.

L
Leser – 08.02.2018

– Berit har et fantastisk budskap, og når hun snakker med sin enorme kjærlighet til mat som gjør godt, så er boka HELT fantastisk. Hennes kunnskap om mat og avhengighet har tidligere gitt meg fantastisk innsikt og motivasjon. I denne boken dog, luller hun seg litt for mye ned i dommedagsprofetier og massiv helseangst, noe som demotiverer litt og trekker karakteren litt ned.

K
Kåre Idsøe – 01.02.2018

– bra bok med mange oppskifter med gode råd!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tarmens medisin:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv