Meny
Tarmens medisin - Berit Nordstrand
Tarmens medisin - Berit Nordstrand

Tarmens medisin

6 smarte trinn til sunn tarm, friskere kropp og klart hode

; Jan Ivar Nykvist (Bidragsyter)

Når tarmen har det bra har du det bra også. Lege Berit Nordstrand viser vei til en sunnere hverdag med enkel metode. Les mer
Vår pris
409,-
Spar
40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 409,-
Spar: 40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vi vedlikeholder boligen vår, og sykkelen eller bilen. Husker du å vedlikeholde deg selv? Moderne forskning viser hvor stor betydning tarmhelsen vår har for hele kroppen, blant annet ypperlig formidlet i suksessboka Sjarmen med tarmen.

– Jeg tror folk liker at de kan få mer kunnskap om det som skjer på innsiden, for så kanskje å endre noe selv for å få det bedre, uttalte Sjarmen-forfatteren og forsker Giulia Enders. Hennes mål er å gjøre oss mer bevisst på tarmbakterienes store betydning for vårt velvære, og i Berit Nordstrands nye bok Tarmens medisin får du råd om hvilke grep som gagner tarmfloraen din og dermed resten av kroppen også.

Få mer energi og overskudd!
Tarmens medisin er både et medisinsk oppslagsverk og en 6-trinnsmetode til sunn tarm, friskere kropp og et klart hode. Her loser lege Berit Nordstrand deg trygt fram til nye kostholdsvaner og en bedret tarmfunksjon. Du får kjenne på kroppen hvordan det gir deg energi og overskudd, bedrer opptaket av næring, reduserer opptaket av kalorier, demper betennelser, styrker og stabiliserer immunforsvaret, letter sinnsstemningen og bedrer nattesøvnen.

Stor helsegevinst
I tillegg til en generell metodedel som viser hvordan vi alle kan styrke tarmfloraen til det bedre, er det en egen del med nyttige råd for irritabel tarm, autoimmune lidelser og betennelsestilstander i kroppen, adferdsforstyrrelser og til og med depresjon og demens. Lurer du på hva slags mat du skal lage? Berits tips er å bytte ut noen av ingrediensene i hverdagsmaten. I boka får du over førti oppskrifter på matretter som er enkle å lage selv, smaker godt og beriker tarmfloraen.

Få vite mer om:

  • Hvordan du kan bedre din tarmhelse
  • Hvordan en frisk tarm fungerer
  • Hva en svekket tarmbakterieflora gjør med deg
  • Hvordan tarmbakteriefloraen programmerer hjernen
  • Hvorfor honning er gull for kroppen
  • Hvorfor kroppen vil ha mer av det du spiser mye av
  • Hvordan du kan påvirke sykdomsbildet ditt med mat
  • Hvordan Berits 6-trinnsmetode gir deg energi og overskudd, bedrer opptaket av næring, reduserer opptaket av kalorier, demper betennelser, styrker og stabiliserer immunforsvaret, letter sinnsstemningen og bedrer nattesøvnen.
  • – og mye mye mer

 

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 296
ISBN: 9788205506916
Utgave: 1. utg.
Format: 25 x 21 cm
Nr: 8114137
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Berit Nordstrand (f. 1966) er lege, spesialist i klinisk farmakologi og rusog avhengighetsmedisin og kognitiv terapeut. Hun har skrevet flere bøker om kosthold og helse, og laget Verdens beste familiekokebok sammen med mesterkokken Kjartan Skjelde.