Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Verdens beste familiekokebok

sunt, kjapt & godt

Hvordan lage like god mat med de smarte råvarene? Sunn nugatti, hvordan lager jeg det? Hva slags kylling skal vi velge? Hvilke fiskemiddager kan man finne på i en fei? Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Går det an å lage en brukervennlig familiekokebok som tar hensyn til både moderne ernæringsforskning, god smak og helse? Kjartan Skjelde og Berit Nordstrand har klart det. De to matglade ekspertene har slått seg sammen og komponert en komplett familiekokebok helt oppdatert på gode råvarer og det beste for både kropp og gane. Matglede og fantastisk smak er like viktig som sunnhet, mener de, noe som synes og smakes i alle oppskriftene, fra dagens første smaksopplevelse, frokosten, med hjemmelaget pålegg og leverpostei, de over femti middagsrettene med fristelser av kjøtt, fisk, salater og supper, til mellommat-ideer som gir vann i munnen og ro i kroppen, og selvfølgelig desserten, det søte punktumet etter måltidet. Frukt og bær gir en forfriskende avslutning på smaksfesten. Forfatterene har i hvert sitt kapittel Byggeklosser skrevet utførlig om hva, hvorfor og hvordan man velger for å gi kroppen det beste av det beste. Og Kjartans insidertips til sjefskokken hjemme? Skaff deg en morter. Knus hele krydder så smak, duft og næringsstoffer frigjøres og piffer opp! Berit Nordstrand understreker at det du tilbyr kroppen din legger grunnlaget for helsen din:

«Velvære, tilfredshet, engasjement og nytelse er følelser som kan skapes når milliarder av nerveceller tilbys alt de trenger for at hjernen kan boble over av lykkekjemi. Styrke og pågangsmot skapes når kroppen får servert nødvendige råvarer til rå muskelkraft og et sterkt bankende hjerte. Sansene våre tilfredsstilles best av musikk, nydelig mat, en god film og hyggelig selskap, slik at både sinnet og minnet kan skape følelser og stemninger. Glade tanker er elektriske impulser i hjerneceller som kommuniserer med hverandre, og gode minner kan hentes fram fra celler som får danne nye koplinger. Du er verdens mest kompliserte underverk.»

Jeg tror fullt på fast på at det gode og varierte kostholdet vi vokste opp med, også var sykdomsforebyggende. Kjartan Skjelde

Dette er boka for deg om du vil lage mat som bidrar til at du kan nyte den beste utgaven av deg selv. Berit Nordstrand

Medlemsvurdering:
Gode oppskrifter med sunn mat. Godt forklart om hva som er bra ved rettene og godt illustrert. Min favoritt kokebok!! Ble anbefalt meg av helsepersonell.

Inger Lise Endrerud

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
315
ISBN
9788205453777
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Format
25 x 21 cm
Nr
8077797
Serie
Verdens beste

Medlemsblad

Medlemmers vurdering

E
Elisabeth Sørensen – 29.05.2019

– Familiekokebok

G
Gry Jørgensen – 25.12.2017

– Dårlig kokebok. Jeg anbefaler ikke den denne.

L
Line Andersen – 20.02.2017

– Er virkelig god - masse godt - og ikke minst sunt.

I
Inger Lise Endrerud – 19.12.2016

– Gode oppskrifter med sunn mat. Godt forklart om hva som er bra ved rettene og godt illustrert. Min favoritt kokebok!! Ble anbefalt meg av helsepersonell.

T
Tone Nilsen – 09.12.2016

– Nyttig og praktisk fin kokebok

M
Maria H. – 05.10.2016

– Vi har ikke smakt alle rettene ennå, men foreløpig: Bildene er fristende, men smaken er enda bedre.

M
Miriam – 23.11.2015

– Sunn og god mat med nydelige smaker! Enkelt å lage med ingredienser som en får tak i på nærbutikken! Anbefales!

R
Runhild – 16.11.2015

– Endelig en hverdagskokebok oppdatert med råvarene som gir hele familien mer av det vi trenger i kosten (og mindre av det vi ikke trenger).

Oppdag mer

Bøker som ligner på Verdens beste familiekokebok:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv