Min side Kundeservice Bli medlem

Femdagers nullstilling

fasteimiterende diett

Faste hjelper kroppen med å fornye celler, reparere vev og redusere betennelser. Med fasteimiterende diett (FID) får du alle disse helsefordelene, men med mulighet til å spise opptil fire måltider om dagen. Les mer

349,-

399,- Spar: 50,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Faste hjelper kroppen med å fornye celler, reparere vev og redusere betennelser. Med fasteimiterende diett (FID) får du alle disse helsefordelene, men med mulighet til å spise opptil fire måltider om dagen.

Forskning på faste og FID viser lovende resultater på en rekke tilstander som er nært forbundet med aldring av kroppen, som diabetes type to, hjerte-kar-sykdom, svekket hjernefunksjon og ulike autoimmune sykdommer. Mange som har gjennomført FID i Norge oppgir god effekt på mage-tarmplager, overvekt, betennelsesrelaterte plager og generell helse.

Klinisk ernæringsfysiolog Inge Lindseth og medforfatter Susann Stave har over de siste fire årene guidet hundrevis av mennesker gjennom FID. Denne boka er bygget på disse erfaringene og gir deg svar på alt du trenger å vite for å kunne gjennomføre din første runde med FID.

Detaljer

Forlag
Frisk
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
191
ISBN
9788284371023
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
24 x 17 cm
Nr
8212376

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Femdagers nullstilling:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv