Mat for glade tarmer
bedre bakteriebalanse på 4 dager
Søren Lange ; Mette Bender ; Mette-Cathrine Jahr (Oversetter)
En rik bakterieflora er avgjørende for god helse. Spiser du mat som inneholder store mengder prebiotika, vil det styrke immunforsvaret
og din generelle helse, du vil få en mer velfungerende mage og det blir lettere å holde vekten. Les mer
- Vår pris
- 332,-
- Spar
- 47,-
Veil. pris: 379,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 1 virkedag
Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris:
332,-
Spar:
47,-Veil. pris: 379,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 1 virkedag
En rik bakterieflora er avgjørende for god helse. Spiser du mat som inneholder store mengder prebiotika, vil det styrke immunforsvaret
og din generelle helse, du vil få en mer velfungerende mage og det blir lettere å holde vekten.
I boken får du:
En grunnleggende forståelse av hvordan tarmen din virker
En lynkur på fire dager som bedrer tarmfloraen din radikalt
En oversikt over de 20 råvarene som inneholder mest prebiotika
42 oppskrifter på retter som inneholder store mengder prebiotika i lett tilgjengelige matvarer
Det er så enkelt å spise den maten som gir best næring til de gode tarmbakteriene, og det betyr så mye for hele kroppen. Med denne boka kan du begynne i dag, og oppnå en topptrimmet tarm!
I boken får du:
En grunnleggende forståelse av hvordan tarmen din virker
En lynkur på fire dager som bedrer tarmfloraen din radikalt
En oversikt over de 20 råvarene som inneholder mest prebiotika
42 oppskrifter på retter som inneholder store mengder prebiotika i lett tilgjengelige matvarer
Det er så enkelt å spise den maten som gir best næring til de gode tarmbakteriene, og det betyr så mye for hele kroppen. Med denne boka kan du begynne i dag, og oppnå en topptrimmet tarm!
- FAKTA
-
Utgitt:
2017
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 155
ISBN: 9788202548308
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Mad til glade tarme
Format: 25 x 18 cm
Nr: 8110425
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger