Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Nytt blikk på autoimmun sykdom

«På 255 sider har forfatterne fått med seg et vell av nyttig informasjon, og vi oppfordrer lesere med og uten autoimmunsykdom til å kjøpe boka!»

Helsemagasinet VOF juli 2019

Bruk mat som medisin! Antiinflammatorisk mat - En praktisk veiviser.

Spis mat som reparerer tarmen Slukk brannen i kroppen Få en bedre helse Det finnes mer enn 100 autoimmune sykdommer. I denne boken presenterer legene Sofie og Erik Hexeberg banebrytende synspunkter på årsaken til at de oppstår, og hva du selv kan gjøre. Les mer

249,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Bruk mat som medisin! Antiinflammatorisk mat - En praktisk veiviser.

Spis mat som reparerer tarmen Slukk brannen i kroppen Få en bedre helse Det finnes mer enn 100 autoimmune sykdommer. I denne boken presenterer legene Sofie og Erik Hexeberg banebrytende synspunkter på årsaken til at de oppstår, og hva du selv kan gjøre. Gjennom sitt arbeid med pasienter har de erfart at det er mulig å bli mye bedre, en del blir helt friske. Nøkkelen er antiinflammatorisk eller betennelsesdempende mat som reparerer lekk og irritabel tarm.


En rekke pasienter forteller i boken om hvordan de har fått en ny og bedre hverdag ved å endre kostholdet sitt. Med kunnskap, råd og oppskrifter fra boken kan også du få et friskere liv!

Bekhterevs sykdom Crohns sykdom Cøliaki Diabetes type 1 Høyt og lavt stoffskifte Leddgikt MS - multippel sklerose Primær biliær cirrhose Primær skleroserende kolangitt Psoriasis Ulcerøs kolitt ... med flere

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
254
ISBN
9788202831226
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Format
23 x 15 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«På 255 sider har forfatterne fått med seg et vell av nyttig informasjon, og vi oppfordrer lesere med og uten autoimmunsykdom til å kjøpe boka!»

Helsemagasinet VOF juli 2019

Medlemmers vurdering

H
Hedda E Werenskiold – 29.05.2019

– Veldig interessant og lærerik.

S
Siv Cath – 02.04.2019

– Boken virker veldig fin som en begynner bok på autoimmunitet og livsstil. Litt skuffende at ikke alle årsaker til autoimmun skjoldbruskkjertel sykdom er nevnt. Antistoffet Anti-TPO er nevnt, men ikke Anti-TG, som ofte er en av de leger vet minst om, og som ikke testes. Av denne grunn går mange udiagnosert i dag med autoimmun stoffskiftesykdom.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nytt blikk på autoimmun sykdom:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv