Paleo

sunnere, sterkere og slankere med en naturlig livsstil

Stadig flere ønsker å gå bort fra industrielt fremstilt mat med e-stoffer, og finne tilbake til den rene, ekte maten: Kjøtt, fugl, fisk, egg, bær, frukt, nøtter og grønnsaker - den maten mennesker er genetisk bestemt for å spise. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Stadig flere ønsker å gå bort fra industrielt fremstilt mat med e-stoffer, og finne tilbake til den rene, ekte maten: Kjøtt, fugl, fisk, egg, bær, frukt, nøtter og grønnsaker - den maten mennesker er genetisk bestemt for å spise. Et kosthold med disse matvarene er et paleokosthold, også kjent som steinalderkost.
I denne boka forklarer Sara Lossius hva et paleokosthold går ut på. Hva du bør unngå, hvilke matvarer du trenger og hvordan du legger om til et liv med paleo. Her er grundige forklaringer på hvorfor paleokost er bra for kroppen, og forfatteren presenterer også en hel ukesmeny med oppskrifter for alle måltider. Hun viser dessuten at paleo ikke bare handler om mat, men at det er en hel livsstil, der funksjonell trening, både tung styrketrening og kondisjonstrening, inngår som en naturlig del. Paleo er ikke bare en diett, men en helt ny livsstil som gir varige helseeffekter livet ut.

Detaljer

Forlag
J.M. Stenersens forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
183
ISBN
9788272015830
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Paleo
Format
25 x 18 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Paleo:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv