Meny

Dundyne medium varm 140x220 cm

Norsk Dun

Deilig dundyne som innbyr til en god natts søvn!

Les mer
Finnes i disse størrelsene
Vår pris
1320,-
Spar
1979,-

Førpris: 3299,- 
Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Vår pris: 1320,-
Spar: 1979,-

Førpris: 3299,- 
Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Deilig medium varm helårsdyne i 90 % rent hvit moskus andedun. Med et utrolig høykvalitetstrekk som slynger seg godt rundt kroppen. Det høykvalitetssydde rutete bomullstrekket i garnnummer 60, sørger for å holde duna jevnt fordelt i dyna. 

Norsk Dun® har lange tradisjoner for å lage dundyner- og puter til et kresent norsk publikum. Over tid har de opparbeidet en betydelig erfaring i å utvikle nye og funksjonelle dunprodukter. Dynene er produsert på Mysen.

Fyllvekt 525 gram, bæreevne10-12, totaltvekt ca. 1,5 kg. 

Dyna har ingen indre kanalvegger, da den er rutesydd. 

Dyna kommer pakket i fin bag med Norsk Dun logo.

Egenskaper ved dunprodukter
Ikke for varmt, ikke for kaldt, heller ikke for klamt - rett og slett perfekt å sove i. Dunprodukter har en unik evne til å regulere temperaturen. Dun isolerer både mot varme og kulde. Dun transporter fuktighet slik at det blir mer behagelig og gir bedre søvnkvalitet.

Materiale: 90 % moskus andedun, 10 % små hvite fjær.
Mål: 140x220 cm

Vedlikehold
Alle dunprodukter kan vaskes på 60ºC i en normal vaskemaskin. Bruk vaskemidler for ull og skånsom vask. For tørkingen i en tørketrommel bør du bruke tennisballer. Tørk i sekvenser på 30 minutter og rist løs eventuelle dun og fjær som har klumpet seg før du fortsetter tørkingen. Daglig bør man riste dundynene og –putene slik at dunene får luft og holder sin spenst. Lufting av dundynen bør foregå i skyggen. Man skal aldri slå eller banke dundynene da det kan ødelegge dunene.

 

FAKTA
Størrelse: 140x220 cm
Nr: 8174571
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger