Min side Kundeservice Bli medlem

Samsung Galaxy boka

alt du trenger å vite om din Galaxy

Samsung Galaxys produkter fortsetter å imponere og fenge forbrukerne. Siden forrige bok har vi fått både Samsung Galaxy S5 med sin fingerskanner og pulsmåler, og nå på høsten har Alpha og Note 4 blitt presentert med sine metallrammer og tøffe design. Les mer

172,-

189,- Spar: 17,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Samsung Galaxys produkter fortsetter å imponere og fenge forbrukerne. Siden forrige bok har vi fått både Samsung Galaxy S5 med sin fingerskanner og pulsmåler, og nå på høsten har Alpha og Note 4 blitt presentert med sine metallrammer og tøffe design. I denne boka har vi funnet det naturlig å bruke S5 som modell for skjermvisningene. I tillegg har appen S Health fått sitt eget kapittel. Dermed kan du få et inntrykk av hva pulsmåleren på smarttelefonen er god for. Apper oppdaterer seg stadig, og vi har gjort vårt beste for å henge med. Populære Pinterest har også fått sitt eget kapittel denne gangen, og gir deg nok en mulighet til å finne og dele inspirasjon og glede med massene.
Enten smarttelefon er nytt for deg, eller du har lyst til å lære mer om den du allerede har, håper vi denne boka kan være til hjelp og glede for deg.

Detaljer

Forlag
Orage
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
162
ISBN
9788293321330
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
The Samsung Galaxy book
Format
28 x 21 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Samsung Galaxy boka:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1814

Karsten Alnæs
Innbundet 
409,- 449,-
 

Rent

Else Liv Hagesæther
Innbundet 
320,-
 
Lemen
3 for 2

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
99,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv