Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Å elske og bli elsket

hvordan ta vare på kjærligheten?

Boken som både utfordrer og inspirerer. En gave til alle som ønsker å ta vare på kjærligheten.
Å elske og bli elsket. Det er det vi ønsker. Men hva er det som gjør at de gode følelsene stadig skapes mellom oss? Denne boken gir deg innsikt i kjærligheten og hva den betyr i våre liv. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Boken som både utfordrer og inspirerer. En gave til alle som ønsker å ta vare på kjærligheten.
Å elske og bli elsket. Det er det vi ønsker. Men hva er det som gjør at de gode følelsene stadig skapes mellom oss? Denne boken gir deg innsikt i kjærligheten og hva den betyr i våre liv.

Du får grep til å bryte negative mønstre og inspirasjon til å dyrke det positive i forholdet. I et fengende og forståelig språk, gjennom ord som taler både til hjerte og hode belyser Bjørk Matheasdatter temaer de fleste kan kjenne seg igjen i: som kommunikasjon og konflikt, tid og tilstedeværelse, kjærtegn og begjær, forandring og forsoning.

Boken er vakkert illustrert av Lisa Aisato, og forfatteren har også håndplukket våre flotteste kjærlighetsdikt. «Å elske og bli elsket» er en hyllest til kjærligheten og en gave til alle som ønsker å ta vare på den.

«Jeg tviler på om det er noen i Norge som kan formidle kjærlighetslivets mange gleder og utfordringer med så stor inderlighet og varme, innsikt og klokskap som det Bjørk Matheasdatter gjør» (Psykologiprofessor Frode Thuen i forordet)

Bjørk Matheasdatter er parterapeut og relasjonspedagog med praksis i Oslo. Hun er også en etterspurt foredragsholder, har vært tilknyttet Modum Bad i en årrekke og er fast spaltist i Dagbladet Magasinet.

Sagt og skrevet om «Å elske og bli elsket»:

«Boken er blitt en godtepose til alle som er opptatt av kjærlighet, og den hever seg mot himmelen på grunn av Lisa Aisatos fantastiske illustrasjoner.» Sissel Gran, psykolog

««Å elske og bli elsket» er en bok det er verd å lese fordi Bjørk Matheasdatter klarer det nesten umulige. Hun gir liv til teoriene på unik og god måte.» Per Arne Lidbom, psykolog

Medlemsvurdering:
Dette er en bok som primært handler om hva det vil si å være et par og en kjæreste og de gleder og utfordringer dette føre med seg. Jeg anbefaler at ektepar, samboerpar og kjærestepar leser denne boka sammen. Den har mye kunnskap å gi oss både når det gjelder hva kjærlighet er, hva et parforhold er og hvordan livet utfordrer dette på ulike måter til ulike tider. Vanskelig tilgjengelig teorier får gjennom forfatterens fortellerstemme liv og blir fortellinger om deg og meg. Etter å ha lest boka tror jeg at jeg har blitt en bedre kjæreste, en bedre far, og en bedre bror, kort sagt et bedre menneske fordi alt det forfatteren formidler om kjærlighet berører alle mine relasjoner hvor kjærligheten er til stede.

Per Arne Lidbom

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
294
ISBN
9788205501300
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
22 x 16 cm
Nr
8099782

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

P
Per Arne Lidbom – 08.05.2017

– Dette er en bok som primært handler om hva det vil si å være et par og en kjæreste og de gleder og utfordringer dette føre med seg. Jeg anbefaler at ektepar, samboerpar og kjærestepar leser denne boka sammen. Den har mye kunnskap å gi oss både når det gjelder hva kjærlighet er, hva et parforhold er og hvordan livet utfordrer dette på ulike måter til ulike tider. Vanskelig tilgjengelig teorier får gjennom forfatterens fortellerstemme liv og blir fortellinger om deg og meg. Etter å ha lest boka tror jeg at jeg har blitt en bedre kjæreste, en bedre far, og en bedre bror, kort sagt et bedre menneske fordi alt det forfatteren formidler om kjærlighet berører alle mine relasjoner hvor kjærligheten er til stede.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Å elske og bli elsket:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv