Min side Kundeservice Bli medlem

Den siste hustru

Kjære medsøstre!

I høst passerte jeg 70, det var på tide å rydde i livet mitt. Ikke for å vaske klart for arvingene, langt i fra, jeg er fullbooket de neste 20 årene. Men med ektemannen ute av døren og ny hofte, ville jeg se på livet mitt for å gå videre. Les mer

149,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Kjære medsøstre!

I høst passerte jeg 70, det var på tide å rydde i livet mitt. Ikke for å vaske klart for arvingene, langt i fra, jeg er fullbooket de neste 20 årene. Men med ektemannen ute av døren og ny hofte, ville jeg se på livet mitt for å gå videre.

Jeg fant ut at jeg har strøket 7.020 skjorter. Det blir 14.040 snipper. Jeg har arrangert 134 bursdager og brettet så mange servietter at en St. Olavs orden knapt dekker innsatsen. Alt har jeg gjort iført min norske burka: Forkleet.

Tross fin direktørtittel på dagtid har jeg først og fremst vært hustru. Det har vært en glede.

Så jeg satte meg ned med en diger boks full av fotografier for å se hvordan mitt hustruliv har blitt levd. Jeg fant ett bilde! Ett stakkars fotografi som dokumenterer 50 års innsats som hustru! Et bilde hvor jeg ser ned ...

Hustruer finnes ikke lenger og vår innsats er knapt dokumentert. Så her kommer mitt bidrag. Mest på moro, men også følsomt.

Ingeborg Moræus Hanssen

Detaljer

Forlag
Juritzen forlag
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788293910190
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den siste hustru:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv