Meny

Forstå din mann

; Lisbeth Solsvik Hjortland (Illustratør)

Forstå din mann er en liten tipsbok som hjelper deg hvordan du kan vise din mann respekt og den forståelse han trenger. Den inneholder koselige, artige små illustrasjoner som understreker temaet. Forfatteren har sammen med sin mann jobbet med veiledning og samtaler med par i mange år gjennom Familiefokus, Ungdom i Oppdrags familiearbeid. Les mer
Vår pris
89,-
Spar
9,-

Veil. pris: 98,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 4 bonuskroner!

Vår pris: 89,-
Spar: 9,-

Veil. pris: 98,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 4 bonuskroner!

Om boka

Forstå din mann er en liten tipsbok som hjelper deg hvordan du kan vise din mann respekt og den forståelse han trenger. Den inneholder koselige, artige små illustrasjoner som understreker temaet. Forfatteren har sammen med sin mann jobbet med veiledning og samtaler med par i mange år gjennom Familiefokus, Ungdom i Oppdrags familiearbeid.

"Jeg er imponert over forfatterens innsikt i mannens sinn og hva han ønsker. Å ha en slik bok i vesken må være midt i blinken for de som trenger råd for å få forholdet til å fungere bedre."
- Hans Olav Tungesvik, psykiater og forfatter av boken Håp for samlivet.

Lisbeth Solsvik Hjortland har sammen med sin mann kurset og veiledet mange par gjennom sitt arbeid i Familiefokus. De har vært gift i 26 år og tipsbøkene ble til da hun så behovet de fleste par har: å forstå hverandre.

Fakta

Bla i boka