Min side Kundeservice Bli medlem

Hekta på et håp om kjærlighet

Nora treffer Frank på en fest. Frank blir betatt. Nora blir smigret. De innleder et forhold. Men Frank er vanskelig å bli klok på. Noen ganger er han varm og nær, andre ganger virker han uinteressert. I løpet av kort tid befinner Nora seg på en emosjonell berg- og dalbane, på jakt etter Franks hengivenhet. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Nora treffer Frank på en fest. Frank blir betatt. Nora blir smigret. De innleder et forhold. Men Frank er vanskelig å bli klok på. Noen ganger er han varm og nær, andre ganger virker han uinteressert. I løpet av kort tid befinner Nora seg på en emosjonell berg- og dalbane, på jakt etter Franks hengivenhet.

Nora Skaug gir her en rå og ekte dag-til-dag-beskrivelse av hvordan et hekt utvikler seg. Mange har sittet fast i et hekt uten å ha forstått det selv. De har kanskje kalt det "ulykkelig kjærlighet". Og mange vil havne der, fordi vår partnershoppende kultur er ganske kynisk og legger forholdene til rette for urolige, forbeholdne forbindelser.

Psykolog Sissel Gran analyserer Noras historie. Hun beskriver hektets symptomer, hvordan et hekt etableres, og hvordan man kan komme seg løs.

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Bokmål
ISBN
9788242181176
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Hekta på et håp om kjærlighet

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hekta på et håp om kjærlighet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv