Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Kjærlighetens tre porter

vendepunkter i nye og gamle forhold

Kjærligheten er en oppdagelsesferd inn i det ukjente. Reisen starter med høye forventninger, fremtidshåp og optimisme. Tre vendepunkter eller porter må imidlertid alle forhold gjennom dersom forholdet skal bli et godt sted å være. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Kjærligheten er en oppdagelsesferd inn i det ukjente. Reisen starter med høye forventninger, fremtidshåp og optimisme. Tre vendepunkter eller porter må imidlertid alle forhold gjennom dersom forholdet skal bli et godt sted å være. Den første porten er når to forelsker seg, den andre er når de for alvor begynner å tro på sitt kjærlighetsprosjekt. Den tredje kommer senere og handler om at noe opphører: Farlige krangler, ødeleggende taushet, repeterende krenkelser som skader og sårer partenes selvfølelse og båndet mellom dem.

Denne boken handler om opptakten til disse tre vendepunktene, og hvordan partene går gjennom eller snur ved dem. Sissel Gran ønsker å bidra til å forebygge at et parforhold blir en krigsarena, men også hjelpe par som har havnet der til å legge våpnene fra seg og gjenoppta reisen de en gang startet på.
"En utmerket guide å ta med seg inn i det ukjente."
Hans-Jacob Kinge, Vårt Land

Medlemsvurdering:
Denne boken er utrolig innholdsrik, og anderledes enn de fleste andre bøker.Den handler om å gå gjennom sitt eget forhold litt fra utside og kan være en god døråpner for å se sitt forhold i et annet lys, spesielt god for de som har ett langt forhold som er godt litt i stå, men også en god bok for de som ønsker å være i forkant av eventuelle problemer. Bruken av eksempler i boken er gode for å gjenkjenne egen situasjon uten at man trenger å fortelle den selv. Den er vel verdt å lese for de fleste i et parforhold, og kan gi mange aha-opplevelser underveis.

levende

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
299
ISBN
9788203390180
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
21 x 13 cm
Nr
8214050

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

H
Heidi Melland – 13.04.2016

– Kjærlighetens Tre Porter

l
levende – 30.01.2009

– Denne boken er utrolig innholdsrik, og anderledes enn de fleste andre bøker.Den handler om å gå gjennom sitt eget forhold litt fra utside og kan være en god døråpner for å se sitt forhold i et annet lys, spesielt god for de som har ett langt forhold som er godt litt i stå, men også en god bok for de som ønsker å være i forkant av eventuelle problemer. Bruken av eksempler i boken er gode for å gjenkjenne egen situasjon uten at man trenger å fortelle den selv. Den er vel verdt å lese for de fleste i et parforhold, og kan gi mange aha-opplevelser underveis.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kjærlighetens tre porter:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lise

Lise Finckenhagen
Innbundet 
349,- 399,-
 

Alene

Peder Kjøs
Innbundet 
99,- 369,-

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Rom 66

Hedda H. Robertsen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv