Meny
 

Classic pledd lys grå

Elvang

Stilrent pledd i myk ull. Les mer
Vår pris
1399,-


Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 1399,-


Leveringstid: Ikke i salg

Mer om produktet

Som navnet tilsier, er dette et klassisk pledd i dus gråfarge som passer i alle hjem og som aldri vil gå av moten. Ullen er fantastisk myk, varm og klør ikke! Dette pleddet kommer det til å bli kamp om! Pleddet bør renses.

Alle alpakkatekstiler fremstilles i Peru av dyktige, lokale vevere. Det er en peruansk tradisjon, som går tilbake til Inka-tiden. Alpakkafibrene er myke, slitesterke og varmere enn andre naturfibre. De er glatte, noe som gjør at de loer og nupper minimalt. Dette betyr igjen at tekstilene holder seg like fine i år etter år.

Elvang ble startet i etter at Tina og Lasse Elvang var på backpackertur i Peru for over 20 år siden. Her ble de introdusert for sjarmerende alpakkaer og oppdaget den fantastisk myke ullen deres. I 2003 lanserte de som første bedrift i Skandinavia pledd av alpakkaull. Elvang har forent skandinavisk design, peruansk håndverkstradisjon og etisk handel i ett og samme produkt.

Elvang er fair trade-sertifisert hos WFTO (World Fair Trade Organization), noe som sikrer at alle som er involvert i produksjonsprosessen har skikkelige arbeidsforhold, får rett lønn, og at både miljø og mennesker går foran profitt.
Les mer om sertifiseringen her.

Materiale: 50 % alpakkaull, 40 % saueull, 10 % mikrofiber
Mål: 130x200 cm
Vekt: ca. 560 g

 

Fakta