Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Manhattan pute 50x50 cm grønn

799,-
Sendes innen 2 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Puten Manhattan er inspirert av New Yorks Manhattan, og de vinkelrette gatenettene som danner firkantede rammer rundt boligblokkene. Linjene på kryss og tvers i ulike farger skaper spennende kontraster og livlige fargespill. Fargene og mønstrene skaper en balanse mellom det klassiske og det moderne og lager en tidløs pute som alle generasjoner kan like! Putetrekket er laget av myk ull og klør ikke. Putetrekket må renses, men innmaten kan vaskes på 60 grader og gjenvinner sin fylde og form i tørketrommelen.

Alle alpakkatekstiler fremstilles i Peru av dyktige, lokale vevere. Det er en peruansk tradisjon, som går tilbake til Inka-tiden. Alpakkafibrene er myke, slitesterke og varmere enn andre naturfibre. De er glatte, noe som gjør at de loer og nupper minimalt. Dette betyr igjen at tekstilene holder seg like fine i år etter år.

Elvang ble startet i etter at Tina og Lasse Elvang var på backpackertur i Peru for over 20 år siden. Her ble de introdusert for sjarmerende alpakkaer og oppdaget den fantastisk myke ullen deres. I 2003 lanserte de som første bedrift i Skandinavia pledd av alpakkaull. Elvang har forent skandinavisk design, peruansk håndverkstradisjon og etisk handel i ett og samme produkt.

Elvang er fair trade-sertifisert hos WFTO (World Fair Trade Organization), noe som sikrer at alle som er involvert i produksjonsprosessen har skikkelige arbeidsforhold, får rett lønn, og at både miljø og mennesker går foran profitt.
Les mer om sertifiseringen her.

Materiale: 50 % alpakkaull, 40 % saueull, 10 % mikrofiber
Mål: 50x50 cm
Vekt: ca. 130 g

Innerpute medfølger. 

Nr: 0

Medlemmers vurdering

Flere produkter fra Elvang:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv