Traveller skjerf mørk grå/sort

1499,-
Utsolgt

Traveller er et lett og luftig skjerf som er perfekt å ha med på reise. Skjerfet er laget av ull fra babyalpakka og er fantastisk mykt, samtidig som det varmer godt. Lett nok til å ha rundt halsen og stort nok til å brukes som sjal. Et delikat og lekkert skjerf med mange bruksområder, og en fantastisk gave til noen du er glad i! Skjerfet kan vaskes på ullprogram ved 30 grader, men rens anbefales.

Alle alpakkatekstiler fremstilles i Peru av dyktige, lokale vevere. Det er en peruansk tradisjon, som går tilbake til Inka-tiden. Alpakkafibrene er myke, slitesterke og varmere enn andre naturfibre. De er glatte, noe som gjør at de loer og nupper minimalt. Dette betyr igjen at tekstilene holder seg like fine i år etter år.

Elvang ble startet i etter at Tina og Lasse Elvang var på backpackertur i Peru for over 20 år siden. Her ble de introdusert for sjarmerende alpakkaer og oppdaget den fantastisk myke ullen deres. I 2003 lanserte de som første bedrift i Skandinavia pledd av alpakkaull. Elvang har forent skandinavisk design, peruansk håndverkstradisjon og etisk handel i ett og samme produkt.

Elvang er fair trade-sertifisert hos WFTO (World Fair Trade Organization), noe som sikrer at alle som er involvert i produksjonsprosessen har skikkelige arbeidsforhold, får rett lønn, og at både miljø og mennesker går foran profitt.
Les mer om sertifiseringen her.

Materiale: 100 % ull fra babyalpakka
Mål: 70x200 cm
Vekt: ca. 200 g

 

Nr: 8150591

Medlemmers vurdering

Flere produkter fra Elvang:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv