Emnet Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging inneholder 95 produkter.
Konditorboka
programfag for vg2 baker og konditor og vg3 konditorfaget
Angela StelanderPaperback
809,-
Kosmos HS, RM
Lærebok : naturfag for vg1 helse- og oppvekstfag, restaurant- og matfag
Siri Halvorsen
419,-
Serie:
Kosmos YF
Skills, 2. utg.
restaurant- og matfag : engelsk for yrkesfag vg1
Gro LokøyPaperback
909,-
Serie:
Skills
Kvalitetsstyring og internkontroll
styringssystemer for kvalitet, miljø, HMS og trygg mat
Geir SmolanPaperback
340,-
Kokk- og servitørfag
restaurant- og matfag vg2
Per-Øystein SandvinPaperback
749,-
Serie:
Restaurant- og matfag
Råstoff og produksjon
restaurant- og matfag vg1
Britt Elisabeth OlsenPaperback
599,-
Serie:
Restaurant- og matfag
Kosthold og livsstil
restaurant- og matfag vg1
Gunn Elin HodnePaperback
419,-
Serie:
Restaurant- og matfag
Bransje, fag og miljø
restaurant- og matfag vg1
Britt Elisabeth OlsenPaperback
429,-
Serie:
Restaurant- og matfag
Hygiene og mikrobiologi
vg1 restaurant- og matfag
Ranveig Elisabeth PrøvenPaperback
415,-
Serie:
VG1 Restaurant- og matfag
Råstoffer og produksjon
vg1 resturant- og matfag
Hans-Einar Rustøy Hansen
949,-
Serie:
VG1 Restaurant- og matfag
Kost og livsstil
vg1 restaurant- og matfag
Hanna HånesPaperback
569,-
Serie:
VG1 Restaurant- og matfag
Bransje, fag og miljø
Vg1 restaurant- og matfag
Helge HelmersenPaperback
320,-
Serie:
Restaurant- og matfag
Kosthold og livsstil
restaurant- og matfag
Unni Sefaniassen EidePaperback
390,-
Serie:
Restaurant- og matfag
Sketch
Recipes and inspiration from one of London's most extraordinary restaurants
Mourad MazouzPaperback
1088,-