Meny

Den nye offentligheten

strukturendring og deliberativ politikk

; Anders Dunker (Oversetter)

60 år etter at Jürgen Habermas ga ut sin første og viktigste bok Borgerlig offentlighet (1962) tar han opp igjen de samme diskusjonene i det vi må anta blir hans siste bok. I to ulike tekster og et intervju drøfter Habermas hvordan de tradisjonelle mediene kommer i skyggen av nye sosiale medier og digitale plattformer som nå dominerer det offentlige ordskifte. Les mer
Vår pris
249,-

(Paperback)
Leveringstid: Ventes til lager 19.06.2023

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 249,-

(Paperback)
Leveringstid: Ventes til lager 19.06.2023

60 år etter at Jürgen Habermas ga ut sin første og viktigste bok Borgerlig offentlighet (1962) tar han opp igjen de samme diskusjonene i det vi må anta blir hans siste bok. I to ulike tekster og et intervju drøfter Habermas hvordan de tradisjonelle mediene kommer i skyggen av nye sosiale medier og digitale plattformer som nå dominerer det offentlige ordskifte. I dette ordskifte får populister og elitister kjempe om plassen, og den frie uavhengige pressen eller den politiske debatten blir mindre synlig. Nye kommunikasjonsformer skaper endringer i den politiske offentligheten. Dette innebærer en strukturell endring av den offentlige sfæren, som igjen har konsekvenser for den demokratiske meningsdannelsen.

Den nye offentligheten. Strukturendring og deliberativ politikk er oversatt av Anders Dunker. Etterordet er skrevet av Pål Veiden.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm akademisk
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202793210
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Ein neuer Strukturwandel der Öffentlichkeit und die deliberative Politik
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger