Min side Kundeservice Bli medlem

Energi, teknologi og klima

utfordringer og handlingsrom

Forholdet mellom energi og klima er et komplekst område der «riktige» svar på konkrete utfordringer avhenger av geografisk ståsted, verdivalg, tidsperspektiv og teknologisk utvikling. Norges Tekniske Vitenskapsakademi (NTVA) vil markere sitt 60-årsjubileum med dette bidraget til helhetstenkning og faktabasert debatt om energi i et klimaperspektiv, og Norges spesielle rolle og muligheter i denne sammenheng. Les mer

450,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Forholdet mellom energi og klima er et komplekst område der «riktige» svar på konkrete utfordringer avhenger av geografisk ståsted, verdivalg, tidsperspektiv og teknologisk utvikling. Norges Tekniske Vitenskapsakademi (NTVA) vil markere sitt 60-årsjubileum med dette bidraget til helhetstenkning og faktabasert debatt om energi i et klimaperspektiv, og Norges spesielle rolle og muligheter i denne sammenheng.

Boka består av elleve kapitler der forfatterne tar opp energirelaterte problemstillinger med utgangspunkt i eget fagfelt. De er blitt utfordret til å være tydelige, gjerne med skarpe konklusjoner og anbefalinger. Boka er beregnet på den interesserte allmennhet generelt og våre politiske beslutningstakere spesielt.

Detaljer

Forlag
Museumsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
198
ISBN
9788283050240
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Energi, teknologi og klima
Format
23 x 22 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Energi, teknologi og klima:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Vi

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-
 

2070

Bjørn H. Samset
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv