Min side Kundeservice Bli medlem

To tårn

andre del av Ringenes herre

Ringens brorskap er brutt, Frodo og Sam fortsetter alene nedover floden Anduin - alene, bortsett fra et mystisk, krypende vesen som følger etter dem overalt.

Slik fortsetter Tolkiens eventyrlige beretning Ringenes Herre, som starter med Ringens brorskap og når sitt endelige klimaks i Atter en konge. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Ringens brorskap er brutt, Frodo og Sam fortsetter alene nedover floden Anduin - alene, bortsett fra et mystisk, krypende vesen som følger etter dem overalt.

Slik fortsetter Tolkiens eventyrlige beretning Ringenes Herre, som starter med Ringens brorskap og når sitt endelige klimaks i Atter en konge.

«Blant de største fiksjonsverk i det 20. århundre»
Sunday Telegraph

«Storslagent fortalt, med enhver tenkelig nyanse, bevegelse og storhet»
New Statesman

Medlemsvurdering:
"To tårn" er andre del i sagaen om Ringenes Herre, et litterært verk som aldri vil bli overgått, med en historie og skikkelser som vil gå inn i evigheten som noen av de viktigste og mest elskede i historien. Tolkien skrev "Ringenes Herre" i en tid der krig rystet verden, en innflytelse man også kan merke i boken. I denne midterste del av "Ringenes Herre" må Aragorn, Gimli og Legolas legge ut på en farlig ferd for å redde Munti og Pippin fra orkene, mens Frodo og Sam får hjelp av den tidligere hobbiten Gollum til å finne veien mot Mordor og flammene som skal sluke ondskapens ring. Dette er en ypperlig fortsettelse av "Ringens Brorskap", og Anders Ribus stemme passer perfekt til å fortelle en historie av slik episk betydning. Prisen er også helt akseptabel, derfor er dette et kjøp jeg anbefaler!

TM

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Tiden
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
475
ISBN
9788210054495
Utgave
7. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
The two towers
Format
21 x 13 cm
Serie
Ringenes herre 2
Tiden pocket

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

T
TM – 19.06.2009

– "To tårn" er andre del i sagaen om Ringenes Herre, et litterært verk som aldri vil bli overgått, med en historie og skikkelser som vil gå inn i evigheten som noen av de viktigste og mest elskede i historien. Tolkien skrev "Ringenes Herre" i en tid der krig rystet verden, en innflytelse man også kan merke i boken. I denne midterste del av "Ringenes Herre" må Aragorn, Gimli og Legolas legge ut på en farlig ferd for å redde Munti og Pippin fra orkene, mens Frodo og Sam får hjelp av den tidligere hobbiten Gollum til å finne veien mot Mordor og flammene som skal sluke ondskapens ring. Dette er en ypperlig fortsettelse av "Ringens Brorskap", og Anders Ribus stemme passer perfekt til å fortelle en historie av slik episk betydning. Prisen er også helt akseptabel, derfor er dette et kjøp jeg anbefaler!

G
Georg. A. E – 12.03.2005

– Ringennes herre er tre bra filmer, etter at jeg hadde sett alle filmenne så bestemte jeg meg for og lese bøkenne for og sammenligne. Etter at jeg hadde lest hele bok en og halle bok to gadd jeg rett og slett ikke mer da gikk jeg til bibiloteket og lånte de siste på lydbok. Da gikk det plutselig mye lettere så jeg oppfordrer alle som blir fort lei av lange bøker om og kjøpe denne på lydbok da får du med deg mye mer og du vill nok synes at den er spennende. PS: jeg forteller av egen erfaring. Det er en bra bok bare man gidder og starte på den.

r
ruler of war – 12.10.2004

– Jeg hørte «To tårn» etter å ha sett filmen «Ringens brorskap» - det angrer jeg ikke på. Overlappingen var bra. Det er jo to parallelle fortellinger som drives videre. Å høre fantasien og del-fortellinger som bygges til topppunkter for så å starte på nytt gang på gang er fint. Anders Ribu leser med god nok innlevelse for meg. Særlig samtalene med Treskjegg blir lest på en særegen måte i forhold rollen som "ent". Kapittelet om Treskjegg syns jeg er best, enter er trær med liv og kunnskap det var deilig og behagelig å høre om. Krypet Gollum blir også fortalt med en stemme som er passe ekkel og grumsete. Fortelleren gir alle fine stemmelag. Innholdet av det som leses oppfattet jeg godt (utenom krigen ved hjemsdjupet). Det var en nytelse å høre Tolkiens literære verk. pluss den inneholder dreping og masse mord=)

Oppdag mer

Bøker som ligner på To tårn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Blackout

Dhonielle Clayton
Innbundet 
299,- 329,-
 

Evna

Siri Pettersen
Innbundet 
299,- 329,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv