Min side Kundeservice Bli medlem

Bra mat

hva forskningen forteller oss

Er supermat bedre enn hverdagsmat? Er E-stoffer farlige? Kan jeg avgifte kroppen? Hva med sprøytet mat? Hvorfor bør burgeren være gjennomstekt? Er svidd mat farlig? Forfatterne av denne boka har fått noen av landets fremste forskere på mat og ernæring til å oppsummere hva forskningen sier at vi bør spise og hva vi bør være forsiktige med. Les mer

149,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Er supermat bedre enn hverdagsmat? Er E-stoffer farlige? Kan jeg avgifte kroppen? Hva med sprøytet mat? Hvorfor bør burgeren være gjennomstekt? Er svidd mat farlig? Forfatterne av denne boka har fått noen av landets fremste forskere på mat og ernæring til å oppsummere hva forskningen sier at vi bør spise og hva vi bør være forsiktige med. Astrid Bjerkås er kommunikasjonsrådgiver på Veterinærinstituttet og tidligere kommunikasjonssjef i Vitenskapskomiteen for mattrygghet og i DNV, Gro H. Mathisen har doktorgrad i toksikologi og jobber i Vitenskapskomiteen for mattrygghet.

Detaljer

Forlag
Humanist forlag
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788282821612
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bra mat:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv