Klinisk ernæring
Christine Henriksen ; Cathrine Borchsenius ; Kjetil Retterstøl ; David Keeping (Illustratør) ; Debbie Maizels (Illustratør)
Sykdom relatert til ernæring er én av de aller største utfordringene i dagens helsevesen, og fagområdet tar tak i disse utfordringene
og legger særlig vekt på ernæring til syke mennesker.
Bestill vurderingseksemplarer
Klinisk ernæring er et nytt og spennende fagområde og omfatter både forebygging og behandling av ulike sykdommer og helsetilstander. Les mer
Bestill vurderingseksemplarer
Klinisk ernæring er et nytt og spennende fagområde og omfatter både forebygging og behandling av ulike sykdommer og helsetilstander. Les mer
- Vår pris
- 629,-
(Paperback)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 1 virkedag
Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris:
629,-
(Paperback)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 1 virkedag
Sykdom relatert til ernæring er én av de aller største utfordringene i dagens helsevesen, og fagområdet tar tak i disse utfordringene
og legger særlig vekt på ernæring til syke mennesker.
Bestill vurderingseksemplarer
Klinisk ernæring er et nytt og spennende fagområde og omfatter både forebygging og behandling av ulike sykdommer og helsetilstander.
Dette er en grunnleggende lærebok i klinisk ernæring. Boken er beregnet for studenter i medisin og klinisk ernæring, men vil også være aktuell for helsepersonell som arbeider med ernæringsmessige problemstillinger. I boken bruker vi en felles norsk terminologi slik at helsepersonell kan snakke samme språk når de skal samarbeide om pasienter med ulike ernæringsmessige utfordringer. I læreboken finner du også de spesifikke anbefalingene, retningslinjene og rutinene som følges brukes i Norge.
Bestill vurderingseksemplarer
Klinisk ernæring er et nytt og spennende fagområde og omfatter både forebygging og behandling av ulike sykdommer og helsetilstander.
Dette er en grunnleggende lærebok i klinisk ernæring. Boken er beregnet for studenter i medisin og klinisk ernæring, men vil også være aktuell for helsepersonell som arbeider med ernæringsmessige problemstillinger. I boken bruker vi en felles norsk terminologi slik at helsepersonell kan snakke samme språk når de skal samarbeide om pasienter med ulike ernæringsmessige utfordringer. I læreboken finner du også de spesifikke anbefalingene, retningslinjene og rutinene som følges brukes i Norge.
- FAKTA
-
Utgitt:
2019
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 254
ISBN: 9788205523937
Utgave: 1. utg.
Format: 24 x 17 cm
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger