Min side Kundeservice Bli medlem

Om mat og ernæring

en introduksjon til hva man bør spise

Om mat og ernæring er lærebok som gir en innføring i faget ernæring, sammenhengen mellom mat og helse og matens betydning for miljøet. Den tar utgangspunkt i det enkle og er tilrettelagt slik at inngående forkunnskaper i naturfag ikke skal være nødvendig. Les mer

619,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Om mat og ernæring er lærebok som gir en innføring i faget ernæring, sammenhengen mellom mat og helse og matens betydning for miljøet. Den tar utgangspunkt i det enkle og er tilrettelagt slik at inngående forkunnskaper i naturfag ikke skal være nødvendig.

Boken er basert på nyere forskning og de nye norske kostrådene fra Statens ernæringsråd blir beskrevet. Boken argumenterer for matens miljøpåvirkning - hvordan maten vi spiser påvirker miljøet og hvordan en kan spise mest mulig bærekraftig

Om mat og ernæring er først og fremst skrevet for lærerstudenter og førskolelærerstudenter som tar fordypning eller videreutdanning i Mat og helse, samt studenter i folkehelsearbeid. Boken vil også være aktuell for andre studentgrupper som trenger en innføring i faget ernæring.

Detaljer

Forlag
Høyskoleforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
272
ISBN
9788276348484
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Om mat og ernæring:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Gildra

Hilde Susan Jægtnes
Innbundet 
299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv