Meny

Ildfuglen

roman

Simone og Amalie deler leilighet. På hver sin kant legger de ut på en seksuell odyssé det kan bli vanskelig å vende tilbake fra. Les mer
Vår pris
299,-
Spar
30,-

Veil. pris: 329,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 15 bonuskroner!

Vår pris: 299,-
Spar: 30,-

Veil. pris: 329,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 15 bonuskroner!

Om boka

Fredag har Simone bursdag. Den pleide hun og Malene å feire sammen. Nå står rommet hennes tomt i leiligheten Simone deler med Amalie. Denne helgen har Amalie en hemmelig avtale med seminarlederen sin på psykologi. Han er forlovet og venter barn.

Simone på sin side bekymrer seg for mandagens audition. Hun skal danse Tsarevna i balletten "Ildfuglen". Men hun får det ikke til. Hun forsøker å la være å tenke på ulykken i fjor. Det var hun som kjørte bilen.

Noe så sjeldent som en virkelig god erotisk roman.
Cathrine Krøger, Dagbladet

Det blir en skjellsettende helg. På hver sin kant får Simone og Amalie kjenne hengivelsens pris. Den ene elsker inntil det selvutslettende, mens den andre søker renselse i et grenseoverskridene mørke. For begge blir det en seksuell odyssé det kan bli vanskelig å vende tilbake fra.

Dette er litteratur som vil noe, som vil undersøke smerten som motor og driver i livene til hovedpersonene. (...) Hvis du har tenkt å lese om BDSM og underkastelse i høst, er dette boken du skal gripe.
Vidar Kvalshaug, Aftenposten

Fakta