Befridd

Gjenopplev romantikken, begjæret og dramaet i Fifty Shades Fri, denne gangen gjennom Christian Greys tanker, refleksjoner og drømmer.

E.L. James returnerer til Fifty Shades' verden, denne gangen med et dypere og mørkere blikk på kjærlighetshistorien som har fengslet millioner av lesere verden over. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Gjenopplev romantikken, begjæret og dramaet i Fifty Shades Fri, denne gangen gjennom Christian Greys tanker, refleksjoner og drømmer.

E.L. James returnerer til Fifty Shades' verden, denne gangen med et dypere og mørkere blikk på kjærlighetshistorien som har fengslet millioner av lesere verden over.Du er herved invitert til tiårets bryllup, der Christian Grey tar Anastasia Steele til sin kone. Men egner han seg egentlig til å være ektemann? Faren hans er usikker, mens broren planlegger tidenes utdrikningslag, og forloveden lover på ingen måte å adlyde ...Og ekteskapet har sine utfordringer. Begjæret for den andre brenner dypere og hetere enn noensinne, men Ana har en gjenstridighet ved seg som rører ved Christians mørkeste frykter og utfordrer behovet hans for kontroll. Fortidens feider og gammelt hat fra begges liv virvles opp til overflaten, og snart truer et lite feiltrinn med å ødelegge kjærligheten mellom dem.Kan Christian overvinne barndommens traumer og en turbulent ungdomstid, og dermed redde seg selv? Og når han oppdager hvor han kommer fra, vil han kunne tilgi, slik at han kan akseptere Anas kjærlighet?


Kan Christian endelig bli befridd?

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
799
ISBN
9788205565067
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Freed
Format
21 x 13 cm
Serie
Fifty shades
Fifty shades of grey, fortalt av Christian 3
Gyldendal pocket

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Befridd:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Grey

E.L. James
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv