Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Fifty shades of grey

Filmutgave av fenomenet som har solgt mer enn 100 millioner eksemplarer på verdensbasis! Filmen hadde premiere 13. februar 2015.
Da litteraturstudent Anastasia Steele skal intervjue den unge gründeren Christian Grey, møter hun en vakker, intelligent og autoritær mann. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Filmutgave av fenomenet som har solgt mer enn 100 millioner eksemplarer på verdensbasis! Filmen hadde premiere 13. februar 2015.
Da litteraturstudent Anastasia Steele skal intervjue den unge gründeren Christian Grey, møter hun en vakker, intelligent og autoritær mann. Den uerfarne og uskyldige Ana blir overrasket over seg selv da hun oppdager at hun vil ha denne mannen, og til tross for hans gåtefulle sider ønsker hun sterkt å komme innpå ham. Grey klarer ikke å motstå Anas nedtonede skjønnhet, intelligens og uavhengighet, og innrømmer at han vil ha henne også - men på sine egne premisser.

Ana blir både sjokkert og pirret av Greys spesielle erotiske smak, men nøler. Til tross for sin vellykkede fasade - den multinasjonale forretningsdriften, den store formuen, og den kjærlige familien - er Grey plaget av sine demoner, og oppslukt av sitt kontrollbehov. Når paret kaster seg ut i et vågalt og lidenskapelig fysisk forhold, oppdager Ana Christian Greys hemmeligheter, og utforsker sine egne mørke lyster.

Medlemsvurdering:
Det er mange år siden jeg ble FANGET i en bok som denne! At jeg tålmodig klarte å lese mer enn hundre sider på en dag, og fortsatte om natten. Slik Ana blir fanget av Christian Grey, er jeg fanget i boken. Når denne første boka av trilogien fanger meg slik, hvordan skal dette bli med bok 2 og 3??? Jeg gleder meg vanvittig til å kunne bestille og lese dem. Mye jeg har lært om meg selv i 1.boka, mye av beskrivelsene og ønskene hennes jeg sikkert hatt lenge, men ikke ble virkelig klar over det før nå i lesinga. Gleder meg også til Crossfire-bøkene, de skal være enda saftigere! Me like a lot! Min vurdering av boka: 6.

lillemanu

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
555
ISBN
9788205478312
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Fifty shades of grey
Format
19 x 12 cm
Serie
Fifty shades 1
Gyldendal pocket

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

l
lillemanu – 12.12.2012

– Det er mange år siden jeg ble FANGET i en bok som denne! At jeg tålmodig klarte å lese mer enn hundre sider på en dag, og fortsatte om natten. Slik Ana blir fanget av Christian Grey, er jeg fanget i boken. Når denne første boka av trilogien fanger meg slik, hvordan skal dette bli med bok 2 og 3??? Jeg gleder meg vanvittig til å kunne bestille og lese dem. Mye jeg har lært om meg selv i 1.boka, mye av beskrivelsene og ønskene hennes jeg sikkert hatt lenge, men ikke ble virkelig klar over det før nå i lesinga. Gleder meg også til Crossfire-bøkene, de skal være enda saftigere! Me like a lot! Min vurdering av boka: 6.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fifty shades of grey:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Behave

Robert M Sapolsky
Paperback 
189,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Maaemo

Esben Holmboe Bang
Innbundet 
1091,- 1199,-
 

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv