Min side Kundeservice Bli medlem

Naken

Liker du sexy helter og heftige kjærlighetshistorier, vil du elske Naken! Les mer

99,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Handlingen foregår i London like før De olympiske lekene starter i 2012. Helten er den karismatiske Ethan Blackstone, sikkerhetsekspert med ansvar for VIP-kunder under De olympiske lekene. Ethan møter den amerikanske studenten og modellen Brynne Bennett, i det han kjøper et nakenportrett av henne på et galleri.

Brynne Bennett har lagt en skandale fra fortiden bak seg. Hun studerer kunstkonservering og jobber som modell på si. Når hun møter Ethan, blir hun bergtatt av hans dominerende natur. Ethan ønsker å eie mer enn bare bildet, han vil ha Brynne i sengen sin og kan ikke få nok av henne. Men det er uvisst om hans voldsomme begjær til syvende og sist vil vekke eller fordrive hennes indre demoner.
Naken, er en sydende historie om hva som skjer når en sterk kvinne møter den ene mannen som er mektig nok til å rive ned hennes forsvarsverk, helt til hun står naken og perfekt foran ham.

Raine Miller bor i California med mann og to sønner. Hun har lest kjærlighetsromaner siden hun åpnet sin første Barbara Cartland-bok i en alder av 13 år. Nå skriver hun kjærlighetsromaner selv, men hennes erotiske romaner er så dristige at de kan få Barbara Cartland til å snu seg i graven.

Blackstone-affæren, en erotisk bestselgertrilogi
Blackstone-affæren består av de tre titlene Naken, Alt eller ingenting og Kun for deg. De to første titlene ble høsten 2012 løftet fram til kommersiell suksess via sosiale medier og bloggere. Da bok 3 ble utgitt som e-bok i mai 2013, gikk den som de to forrige, rett inn på Amazon, USA Today og New York Times bestselgerlister.

Detaljer

Forlag
Gursli Berg
Språk
Bokmål
ISBN
9788299928458
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Naked : the Blackstone affair
Serie
Blackstone-affæren 1

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Naken:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv