Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Profesjonsetikk i skolen

læreres etiske ansvar

I boka Profesjonsetikk i skolen og den tilhørende nettressursen belyses mange av de etiske utfordringer lærere møter, gjennom en rekke konkrete dilemmaer fra læreres egen skolehverdag. Boka gir grunnlag for å arbeide med læreres etiske utfordringer og viser til nyere forskning innen profesjonsetikk. Les mer

529,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I boka Profesjonsetikk i skolen og den tilhørende nettressursen belyses mange av de etiske utfordringer lærere møter, gjennom en rekke konkrete dilemmaer fra læreres egen skolehverdag. Boka gir grunnlag for å arbeide med læreres etiske utfordringer og viser til nyere forskning innen profesjonsetikk. Til hvert kapittel foreslås problemstillinger til diskusjon. Lærerprofesjonens etiske plattform blir grundig drøftet og analysert. Et sentralt spørsmål er hvordan plattformen kan hjelpe lærerne i deres etiske refleksjoner og handlinger i skolehverdagen.
Til denne reviderte utgaven av boka er det utarbeidet en digital ressurs som gir deg mulighet til å trene opp din etiske bevissthet. Her finner du en rekke etiske caser som omhandler elever, foreldre, faglige dilemmaer, kollegaer og ledelse. Ved kjøp av boka får du gratis tilgang til nettressursen via e-nøkkel trykt i boka.
Lærere stilles daglig overfor spørsmål som krever etiske overveielser, og tar en rekke valg som får konsekvenser for elever, foreldre og andre. For å utvikle etisk kompetanse må lærerstudenter og praktiserende lærere både kunne identifisere etiske spørsmål, analysere spørsmålene og ha anledning til å diskutere dem med hverandre.

Boka henvender seg til lærerstudenter og lærere i skolen, men også til praksislærere og faglærere i lærerutdanningene.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
170
ISBN
9788202556426
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
24 x 17 cm
Serie
Profesjonsetikk i skolen

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Profesjonsetikk i skolen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ekko

Lena Lindgren
Innbundet 
345,- 379,-

Lese

Kari J. Spjeldnæs
Innbundet 
318,- 349,-
 

2070

Bjørn H. Samset
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv