Takknemlighetens filosofi

Vi er alle takknemlige. Takknemlighet er en av de vanligste sosialmoralske praksisene vi kjenner til. Men hva er egentlig takknemlighet? Hva vil det si å være takknemlig? Og hva kan og bør vi være takknemlige for? Filosofen Espen Gamlund har vært opptatt av takknemlighet så lenge han kan huske. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Vi er alle takknemlige. Takknemlighet er en av de vanligste sosialmoralske praksisene vi kjenner til. Men hva er egentlig takknemlighet? Hva vil det si å være takknemlig? Og hva kan og bør vi være takknemlige for? Filosofen Espen Gamlund har vært opptatt av takknemlighet så lenge han kan huske. Nå har han grublet seg frem til noen svar på disse og andre spørsmål om takknemlighet.

I Takknemlighetens filosofi trekker Gamlund linjer tilbake til klassiske .losofer, og tar samtidig temperaturen på moderne psykologisk forskning på takknemlighet. Han kombinerer skarp analyse og eksempler fra hverdagslivet for å gi leseren anledning til å re.ektere over takknemlighetens betydning. Takknemlighet er som Gamlund viser nødvendig, men samtidig vanskelig. Men hvis vi vil forstå oss selv og det samfunnet vi lever i, må vi forstå hva takknemlighet er.

Detaljer

Forlag
Dreyers forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
200
ISBN
9788282656856
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Takknemlighetens filosofi
Format
21 x 14 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Takknemlighetens filosofi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Eden
Ny!

Eden

Auður Ava Ólafsdóttir
Innbundet 
429,-
 

Stjålet

Ann-Helén Laestadius
Innbundet 
249,- 399,-
 
Blodbok
Ny!

Blodbok

Kim De l'Horizon
Innbundet 
449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv