Min side Kundeservice Bli medlem

Hvem er "vi" nå?

medier og minoriteter i Norge

Hvem er "vi" nå? handler om identitet og tilhørighet og dynamikken disse «størrelsene» skaper i den norske offentligheten. Primært settes søkelyset på mediene i møte med migrasjon. I boka presenteres analyser av medieutviklingen på flere områder, samt medierepresentasjon av minoriteter med vekt på hvilke tema som tas opp, hvilke stemmer som kommer til uttrykk og innen ulike sjangre. Les mer

479,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Hvem er "vi" nå? handler om identitet og tilhørighet og dynamikken disse «størrelsene» skaper i den norske offentligheten. Primært settes søkelyset på mediene i møte med migrasjon. I boka presenteres analyser av medieutviklingen på flere områder, samt medierepresentasjon av minoriteter med vekt på hvilke tema som tas opp, hvilke stemmer som kommer til uttrykk og innen ulike sjangre. Her analyseres utvalgte mediedebatter, både i tradisjonelle og sosiale medier, knyttet til identitet, grenser og integrasjon. Forfatterne fremhever journalistiske eksempler som kan bidra til læring, debatt og økt profesjonsbevissthet.

Boka retter seg mot studenter innenfor mediefag og samfunnsfag. Den vil også være aktuell for journalister, forskere og politikere.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
275
ISBN
9788202562670
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Hvem er "vi" nå?
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvem er "vi" nå?:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dust

Yvonne Adhiambo Owuor
Paperback 
145,-
 
Koryfeene
3 for 2

Koryfeene

Lena Andersson
Innbundet 
249,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv