Meny
 

Flatøybok

bind 2

Torgrim Titlestad (Redaktør) ; Elizabeth Ashman Rowe (Redaktør) ; Bergsveinn Birgisson (Redaktør) ; Anders Kvåle Rue (Illustratør) ; Edvard Eikill (Oversetter) ; Bergsveinn Birgisson (Oversetter)

Serie: Flatøybok 2

Bind 2 av Flatøybok forteller historien om Olav Tryggvason, en av de mest legendariske vikingkongene. Her kan man lese om hvordan han tilkjempet seg kongemakt og hvordan han styrte Norge. Videre om hans evner som konge, kriger og idrettsmann, men også om hvordan han brukte brutale virkemidler i kristningen av Norge. Les mer
Vår pris
699,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 699,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Bind 2 av Flatøybok forteller historien om Olav Tryggvason, en av de mest legendariske vikingkongene. Her kan man lese om hvordan han tilkjempet seg kongemakt og hvordan han styrte Norge. Videre om hans evner som konge, kriger og idrettsmann, men også om hvordan han brukte brutale virkemidler i kristningen av Norge. Det store slaget ved Svolder og også i sin fortalt i sin helhet, hvor både opptakten til slaget og hele den dramatiske kampen. Det er også beskrevet et mulig og ukjent etterspill til slaget.

Det er også her man kan lese historien om Vinland oppdagelse. Sagaen forteller om bosettingen av Grønland i forkant. Leiv Eriksson og turer til Vinland og kamper med indianere er beskrevet - og den som kanskje først oppdaget Amerika, fra Europa, Bjarne Herjolvsson.

.Alle bør lese Flatøybok" - Aslak Sira Myhre

.Levande forteljekunst" - Karsten Alnæs, Dag og Tid

.Dette skinninnbundne praktverket rommer fortellinger og sagaer de færreste norske lesere har hatt tilgang til."
Fredrik Wandrup, Dagbladet

.Kjære leser; om du fremdeles skulle være i tvil: Flatøybok er herved anbefalt."
Jon E. Glømmen, Bladet Kapital

.Flatøybok (i begge banda) er ein skatt å eiga, god å halda i og lett å lesa."
Egil Morland, Dagen

Fakta