Min side Kundeservice Bli medlem

Jernbyrd

Del fire av Tusenårsriket, en storslått, frodig og forrykende vikingsaga - basert på virkelige hendelser. Ulv Palnatoke er ikke en mann som bøyer nakken for noen - verken kongen av Danmark, Harald Blåtann eller den blodtørstige Otto den store, som ikke har glemt sitt ydmykende nederlag i den tidligere kampen mot Palnatoke. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Del fire av Tusenårsriket, en storslått, frodig og forrykende vikingsaga - basert på virkelige hendelser. Ulv Palnatoke er ikke en mann som bøyer nakken for noen - verken kongen av Danmark, Harald Blåtann eller den blodtørstige Otto den store, som ikke har glemt sitt ydmykende nederlag i den tidligere kampen mot Palnatoke. Året er 960, og Otto den store venter med sin enorme hær. Han vil nok en gang prøve å kristne danskene eller dø i forsøket - noe Palnatoke virkelig ønsker å hjelpe ham med! Harald Blåtann skyr ingen midler i sin voldsomme kamp for å beholde tronen. Han tilkaller Palnatoke i et forsøk på å stå imot Otto den stores kristne erobringstokt. Er Palnatokes kampånd, viljestyrke og legendariske temperament nok til å stoppe Ottos korstog og igjen hindre kristendommen i Danmark? Ja, det må gudene vite! Jernbyrd er fjerde bok i fortellingen om Ulv Palnatoke. Det er en fascinerende, humoristisk og barsk historie om en tid hvor danskene lå i stadig krig både med hverandre og med utallige andre folkeslag i jakten på rikdom og evig ære.
Om Tusenårsriket-serien: «Underholdende ... Tonny Gulløv kan sine saker.» Fyens Stiftstidende

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
586
ISBN
9788241958557
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Jernbyrd
Format
21 x 14 cm
Serie
Tusenårsriket 4

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

E
E. Andersen – 20.02.2024

– Den er bra, selv om hovedpersonen viser seg å være en ondskapsfull drittsekk, for å bruke det utrykket. Et uttrykk som hovedpersonen selv karakteristerer seg selv som tidligere i livet der han sitter flere tiår senere og forteller. Det er jo ikke måte på hvor godt de husker i denne og lignende romaner, og som i andre vikintidsromaner er hovedpersonen så foraktfull mot kristendommen og kristne som han kan få blitt. Her tar det enda mer overhånd og det er tydeligvis ikke måte på hvor mye dritt han kan slenge mot kristne, Gud, Jesus, kristendommen, prester og munker. Denne anmelderen begynner å bli lei av at alle hovedpersoner ol i vikingtidsromaner skal forakte Kristne og kristendommen i så stor grad, selv om det tar helt av i bøkene til Tonny Gulløv.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jernbyrd:

Vinland

Bjørn Andreas Bull-Hansen
Paperback 
229,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Guden

Jørgen Jæger
Innbundet 
363,- 399,-

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-
Neokora
Ny!

Neokora

Jean Van Hamme
Innbundet 
314,- 359,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv