Meny
 

Jomsviking

«Dette er først og fremst en utrolig god historie.»

, Dagbladet Terningkast 6
Året er 993. Under et angrep øst i Viken ser unge Torstein faren bli drept på grufullt vis. Selv blir han ført bort som trell. Les mer
Vår pris
179,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 179,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Året er 993. Under et angrep øst i Viken ser unge Torstein faren bli drept på grufullt vis. Selv blir han ført bort som trell. Det går mot ufred i Norge. Olav Tryggvason vil ha makten i landet og gjøre Hvite-Krist til den nye guden. 

Med inngående kjennskap til perioden og et skarpt blikk for detaljer bringer forfatteren oss tett på Torstein Tormodson, som skal oppleve trelleslit og fredløs tilværelse før han står fram som fryktet kriger og leiesoldat. Underveis veves skjebnen hans sammen med Olav Tryggvasons. 

Jomsviking er en bredt anlagt fortelling fra dramatiske år i norsk historie, med skildringer av legendariske hendelser som slaget ved Svolder og trellen Karks drap på Håkon Jarl. 

Jomsviking er første bok i en serie som følger livet til Torstein Tormodson, en mann som mot alle odds reiste seg mot kongemakt og tyranni. Dette er en bok for alle fans av fjernsynsserien Vikings. 

 

Fakta

Anmeldelser

«Dette er først og fremst en utrolig god historie.»

, Dagbladet Terningkast 6

«Fascinerende epos.»

, Tønsbergs Blad Terningkast 6

«Imponerende, troverdig og velskrevet.»