Min side Kundeservice Bli medlem

Fanget i polarisen

den dramatiske historien om DS «Remøy»

Ålesund, februar 1921. Fangstskuta DS «Remøy» legger fra kai med kurs for Nordishavet. Mannskapet vet at de skal på et farlig tokt med mange prøvelser. Snart viser det seg at de også står overfor helt andre trusler enn de er forberedt på. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Ålesund, februar 1921. Fangstskuta DS «Remøy» legger fra kai med kurs for Nordishavet. Mannskapet vet at de skal på et farlig tokt med mange prøvelser. Snart viser det seg at de også står overfor helt andre trusler enn de er forberedt på. Fangsttoktet i Nordishavet skulle få skjebnesvangre konsekvenser, ikke bare for forfatterens farfar og resten av mannskapet, men også for makthaverne i Lenins Sovjet-Russland og regjeringen hjemme i Norge. Fanget i polarisen er en gripende fortelling om en dramatisk historisk hendelse - og en hyllest til hverdagsslitet og vågemotet som var med på å bygge det moderne Norge. Boken gir nærkontakt med en tid med enorme omveltninger som preget hele det forrige århundre.
Svend Otto Remøe arbeider som spesialrådgiver i Norges Forskningsråd og har bakgrunn som forsker. Fanget i polarisen er bygd på den virkelige historien om forfatterens farfar. Dette er hans første bok.

Detaljer

Forlag
Panta
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
244
ISBN
9788279009504
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Fanget i polarisen
Format
24 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fanget i polarisen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Volga

Geir Pollen
Innbundet 
409,- 449,-
 

Border

Kapka Kassabova
Paperback 
145,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv