Min side Kundeservice Bli medlem

Norges konger på 200 sider

fra Harald Hårfagre til Harald V

Det norske kongehuset er blant de mest populære av alle europeiske monarkier. I denne velskrevne og spennende boka får vi mer enn tusen års historie fortalt på 200 sider, fra Harald Hårfagres samling av Norge til vår tids Harald V. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
Det norske kongehuset er blant de mest populære av alle europeiske monarkier. I denne velskrevne og spennende boka får vi mer enn tusen års historie fortalt på 200 sider, fra Harald Hårfagres samling av Norge til vår tids Harald V. Den norske kongerekka er virkelig en historie verdig.

Dette er en rik og fascinerende historie om Norges konger gjennom mer enn tusen år. De første kongene var krigerkonger som vant og forsvarte makten med sverd og kamp. Kongene spilte også en viktig rolle ved innføringen av kristendommen i landet, og i løpet av middelalderen knyttet de til seg forvaltningsmenn og endret Norge i retning av en statsdannelse. Karsten Alnæs har skrevet en spennende historie om Norge og den norske kongerekka. Fra Harald Hårfagre og de første kongene i vikingtiden til Hellig Olav og kristningen av Norge, danskekongene under 400-årsnatten, kampen om Norge under Napoleonskrigene og mye mer.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
206
ISBN
9788248933113
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
21 x 15 cm
Serie
På 200 sider

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Norges konger på 200 sider:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Stend

Yngve Nedrebø
Innbundet 
318,- 349,-
 

Skip

Brian Lavery
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv