Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Stasiland

Gjennom sin 40-årige historie var Øst-Tyskland den perfekte politistat. I Stasiland møter vi mennesker som på ulike måter var berørt av Stasi - det østtyske hemmelige politiet. Gjennom en rekke intervjuer viser forfatter Anna Funder hvordan systemet påvirket, kontrollerte og manipulerte innbyggerne. Les mer

229,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Gjennom sin 40-årige historie var Øst-Tyskland den perfekte politistat. I Stasiland møter vi mennesker som på ulike måter var berørt av Stasi - det østtyske hemmelige politiet. Gjennom en rekke intervjuer viser forfatter Anna Funder hvordan systemet påvirket, kontrollerte og manipulerte innbyggerne. Funder møter ikke bare motstandere av og ofre for Stasi, men også tidligere Stasi-medlemmer og informanter som fremdeles har problemer med å akseptere murens fall.

Anna Funder gjør verdenshistorien menneskelig og personlig. De ulike skjebnene gir samlet et bilde av hvordan det var å leve med slik massiv overvåking og undertrykkelse, og hvilke absurde konsekvenser det kunne ha.

Stasiland er en dokumentarbok med store litterære kvaliteter - rik på menneskelig drama, fortalt med innlevelse og varme.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
330
ISBN
9788202392390
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Stasiland : stories from behind the Berlin wall
Format
19 x 12 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Stasiland:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
454,- 499,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv