Min side Kundeservice Bli medlem

Victoria

en dronning for sin tid

Med sin spesielle evne til å gjøre historien nær og levende tegner Richard Herrmann i denne boken et fascinerende portrett av dronning Victoria og den tid som fikk navn etter henne. En tid for nye landevinninger og ny kunnskap, Livingstones og Darwins tid. Les mer

249,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Med sin spesielle evne til å gjøre historien nær og levende tegner Richard Herrmann i denne boken et fascinerende portrett av dronning Victoria og den tid som fikk navn etter henne. En tid for nye landevinninger og ny kunnskap, Livingstones og Darwins tid. Men også en tid for store klasseforskjeller og sosial nød. Men først og fremst var det Victorias tid. På godt og ondt preget hun det meste av et århundre, hun var imperiets ubestridte herskerinne mens Storbritannia nådde sitt høydepunkt i makt og innflytelse.

Richard Herrmann lar oss møte en kvinne som var mer sammensatt og mangfoldig enn man gjerne får inntrykk av i historiebøkene. Og han tar leseren med på en vandring gjennom victoriatiden. En tid som ennå er levende i mangt og meget, i skikker, holdninger og i menneskene selv.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
446
ISBN
9788202484651
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Victoria
Format
21 x 13 cm
Serie
Dronningtrilogi

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Victoria:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Merking

Fríða Ísberg
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv