Min side Kundeservice Bli medlem

Velkommen, hellige ånd

karismatisk fornyelse i kirken

Hva er «karismatiske erfaringer»? Hvordan kan jeg forstå og fortelle om hva Den Hellige Ånd gjør i mitt og andres liv?

«Velkommen, Hellige Ånd» er en omfattende, utfordrende og inspirerende studie i den internasjonale karismatiske fornyelsen, med særlig vekt på dens forhold til den lutherske kirken og reformasjonsarven. Les mer

263,-

289,- Spar: 26,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Hva er «karismatiske erfaringer»? Hvordan kan jeg forstå og fortelle om hva Den Hellige Ånd gjør i mitt og andres liv?

«Velkommen, Hellige Ånd» er en omfattende, utfordrende og inspirerende studie i den internasjonale karismatiske fornyelsen, med særlig vekt på dens forhold til den lutherske kirken og reformasjonsarven. Med den amerikanske lutherske presten Larry Christenson i spissen arbeidet 40 prester og kirkeledere fra ni land over en periode på fem år med å sette ord på den karismatiske fornyelsen og dens betydning og utfordring for kristne i dag.

Boken gir innsikt i hva det innebærer å motta Den Hellige Ånd som gave og bli fylt med Ånden, samt en innføring i nådegaver (karismer) som profeti, tungetale, helbredelse, ledelse og tjeneste, og ikke minst betydningen av tilbedelse og lovsang. Den handler også om hvordan vi ved Den Hellige Ånd erfarer den treenige Guds virkelighet og nærvær: Gud som vår kjærlige og hellige Far, Jesus Kristus som vår frelser, Herre og forbilde og Den Hellige Ånd som herliggjør Kristus for oss, skaper tro og nytt liv og utruster oss med kraft til misjon, tjeneste og et hellig liv.

Boken ble først utgitt i 1987 og er redigert av Larry Christenson, som døde i 2017, 89 år gammel. Han var i mange år leder for International Lutheran Renewal Center i St. Paul, Minnesota. Denne norske utgaven er utgitt av Proklamedia i samarbeid med Oase og er bearbeidet og redigert av Asbjørn Simonnes PhD og Tormod Engelsviken PhD. Simonnes er ordinert prest i Den norske kirke, dosent ved Høgskolen i Volda og mangeårig daglig leder i Oase. Engelsviken er professor emeritus i misjonsvitenskap ved Det teologiske menighetsfakultet. Han har også vært leder for Oase. Begge var med i den gruppen som produserte denne boken i 1987.

Detaljer

Forlag
Proklamedia
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
377
ISBN
9788271995751
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Welcome, Holy spirit : a study of charismatic renewal in the church
Format
23 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Velkommen, hellige ånd:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv