Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Du kommer ikke over det - men du kommer gjennom det

en bok om Sorgtjenesten i Fransiskushjelpen

Vi vil alle miste noen vi er glad i . før eller senere. Det er livets virkelighet, og uansett hvor vondt det gjør, er vi nødt til å gå videre i livet. I slike vanskelige situasjoner trenger vi omsorg, støtte og hjelp fra noen som vil lytte til oss og som er villig til ta imot og dele smerten vår. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Vi vil alle miste noen vi er glad i . før eller senere. Det er livets virkelighet, og uansett hvor vondt det gjør, er vi nødt til å gå videre i livet. I slike vanskelige situasjoner trenger vi omsorg, støtte og hjelp fra noen som vil lytte til oss og som er villig til ta imot og dele smerten vår.

Fransiskushjelpens sorggrupper er likemannsgrupper ledet av pårørende som selv har mistet en kjær, og som i sine tyngste øyeblikk aldri trodde at livet ville bli levelig igjen. Men de
fikk lov å fortelle og fortelle, og nå hjelper de andre i samme
situasjon. Selv om mange i dagens samfunn har mistet troen på vår evne til å hjelpe hverandre, viser erfaringene til Sorgtjenesten, at det er fullt mulig å hjelpe selg selv og andre når man sørger. En sørgendes situasjon skal ikke lettes, den skal gjennomleves, derfor er stikkord som gjenkjennelse, erkjennelse, aksept, respekt, vekst og utvikling viktige for arbeidet i en sorggruppe.

Fransiskushjelpen er en diakonal stiftelse som har sitt virke i Oslo og omegn. Sorgtjenesten er en del av dette tilbudet. Fransiskushjelpens tjenester skal bære preg av tid, tilstedeværelse og respekt for det enkelte mennesket. Tilbudene er åpne for alle . uansett livssyn og samfunnsmessig tilhørighet.

Detaljer

Forlag
Uranus
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
160
ISBN
9788299550888
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
21 x 22 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Du kommer ikke over det - men du kommer gjennom det:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Cash

Jens Lapidus
Paperback 
229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv