Min side Kundeservice Bli medlem

En sorg som min

En sorg som min ble skrevet i 1960 straks etter hans kone, Joy, døde. Lewis skriver om sin sorg - og i sorg - og om hva det betyr å miste den umistelige. Denne boken regnes som en av hans sterkeste tekster. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

En sorg som min ble skrevet i 1960 straks etter hans kone, Joy, døde. Lewis skriver om sin sorg - og i sorg - og om hva det betyr å miste den umistelige. Denne boken regnes som en av hans sterkeste tekster. Med forord av Nils-Øivind Haagensen. C.S. Lewis (1898-1963) er mest kjent for sine fantastiske bøker om Narnia som i årtier har fascinert og forundret stadig nye barn og voksne. Men Lewis' forfatterskap er større enn som så. Han skrev mer enn 30 bøker i mange ulike sjangere, mange av dem revitaliserte en eldgammel litterær tradisjon, nemlig apologetikken. Nå foreligger flere av disse bøkene på norsk i en ny serie, C.S. Lewis klassikerserie.

Medlemsvurdering:
C.S. Lewis har med "En sorg som min" skrevet en svært sterk og personlig bok om møtet med døden og sorg, der både sinne, fortvilelse og angst er en viktig del av måten å komme tilbake til hverdagen på, og boken er høyt selvbiografisk, også svært personlig. Jeg leste denne boken etter å ha mistet noen i mitt liv, og den gav meg både innsikt, forståelse og trøst, og jeg tror virkelig at den kan gjøre det for flere i samme situasjon. Bokens tekst er lettlest og rørende, og selve handlingen har en blanding av roman og selvbiografiske observasjoner. Slutten av boken gir leseren håp, både i form av en forståelse av livet, nytt håp og kjærlighet, men også omsorg fra både omgivelser og troen på Gud. En viktig og sterk bok!

Jenke

Detaljer

Forlag
Luther
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
76
ISBN
9788253146188
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Originaltittel
A grief observed
Format
19 x 14 cm
Serie
C.S. Lewis klassikerserie

Medlemmers vurdering

J
Jenke – 27.10.2009

– C.S. Lewis har med "En sorg som min" skrevet en svært sterk og personlig bok om møtet med døden og sorg, der både sinne, fortvilelse og angst er en viktig del av måten å komme tilbake til hverdagen på, og boken er høyt selvbiografisk, også svært personlig. Jeg leste denne boken etter å ha mistet noen i mitt liv, og den gav meg både innsikt, forståelse og trøst, og jeg tror virkelig at den kan gjøre det for flere i samme situasjon. Bokens tekst er lettlest og rørende, og selve handlingen har en blanding av roman og selvbiografiske observasjoner. Slutten av boken gir leseren håp, både i form av en forståelse av livet, nytt håp og kjærlighet, men også omsorg fra både omgivelser og troen på Gud. En viktig og sterk bok!

Oppdag mer

Bøker som ligner på En sorg som min:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Innsikt

Enok Kråkenes
Innbundet 
272,- 299,-
 
Valget
Ny!

Valget

Ralph Henk Vaags
Innbundet 
359,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv