Min side Kundeservice Bli medlem

Pappas prinsesse

Pappa misbrukte meg fra jeg var seks år gammel til jeg var langt opp i tenårene. Jeg tror ikke han gjorde det av ondskap, jeg tror ikke han gjorde det for å ødelegge meg. Men det var det han gjorde. Ødela meg for resten av livet. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Pappa misbrukte meg fra jeg var seks år gammel til jeg var langt opp i tenårene. Jeg tror ikke han gjorde det av ondskap, jeg tror ikke han gjorde det for å ødelegge meg. Men det var det han gjorde. Ødela meg for resten av livet. Jeg husker at han tok meg med i stallen. Jeg husker han kom inn på rommet mitt. Jeg vet ikke hvor mange ganger det skjedde. Jeg vet bare at det gjorde vondt. Og at det fortsatt gjør vondt. Jeg husker ikke detaljer, vet ikke helt hvordan det gikk til, men jeg skulle senere være med da pappa ble drept med kniv. Jeg hadde en fire år gammel sønn da jeg skal ha angrepet pappa med kniv. Jeg ble arrestert. Jeg ble dømt. Jeg satt i fengsel i mange år. Og i fengsel fikk jeg enda en sønn. I dag bor jeg i et hus i skogkanten. Jeg bor her med mine to sønner. Vi har seks katter og en rottweiler. I et stabbur på tunet bor mamma. Hun stikker innom flere ganger om dagen. Hun er relativt sprek, opptatt av barnebarna sine. Jeg går lange turer hver dag. Til fots eller på ski. I forrige uke så jeg gaupespor.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Publicom
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
238
ISBN
9788292526644
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Format
22 x 15 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

E
Elia – 24.09.2012

– Denne boken er noe av det mest rotete jeg har lest. Forventet meg en ryddig og sterk fortelling, men ble til tider forrvirrende og kjedelig lesing.Det siste avsnittet ble i grunnen det som ble den beste beskrivelsen av hele historien.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pappas prinsesse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dalen

Bernard Minier
Innbundet 
363,- 399,-

Sekten

Camilla Läckberg
Innbundet 
375,- 429,-

Dommen

Jørgen Jæger
Innbundet 
349,- 399,-

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv