Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Unyttig som en rose

Har syke mennesker mindre verdi? Hvem skal definere hva bedring er, og må tidligere syke alltid være dobbelt så friske for å være friske? Arnhild Lauveng skriver med utgangspunkt i egne erfaringer, både fra tiden som pasient og med psykologens perspektiv. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Har syke mennesker mindre verdi? Hvem skal definere hva bedring er, og må tidligere syke alltid være dobbelt så friske for å være friske? Arnhild Lauveng skriver med utgangspunkt i egne erfaringer, både fra tiden som pasient og med psykologens perspektiv. Hun er opptatt av hvordan vi omtaler og behandler personer med psykiske lidelser, og viser hvor viktig det er å se pasienter som mennesker - ikke bare som diagnoser.

Forholdet mellom pleier og pasient, hvordan gode intensjoner i helsevesenet likevel kan få uønskede følger, om å gi folk tid når tid er det de behøver, om å bli tatt på alvor og få ekte medbestemmelse over egen livssituasjon - dette er noen av de viktige tema i denne boken.

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
195
ISBN
9788202285142
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Format
19 x 12 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

M
Mildri – 24.03.2009

– Enda ei god bok av Arnhild Lauveng som gav meg innblikk i ein psykiatrisk pasient sine tanker. Boka gir meg mange tanker til ettertanke i forhold til kvifor ein psykiatrisk pasient gjer det den gjer, og korleis eg som fagperson bedre kan møte pasienten. Dette er ei god bok for å skjønne meir av kvifor pasienten handler som den gjer. Det at Arnhild idag er blitt frisk og er psykiater sjølv gjer at eg opplever at boka får meir tyngde. Det er ingenting som erfaringer ein har opplevd på eigen kropp, vi som fagpersoner kan ikkje vite kva som beveger seg i hodet på pasientane; derfor er det så viktig med slike bøker som så tydelig beskriver korleis ein psykiatrisk pasient har det.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Unyttig som en rose:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dommen

Jørgen Jæger
Innbundet 
149,- 399,-

Dukken

Yrsa Sigurðardóttir
Innbundet 
99,- 379,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv