Min side Kundeservice Bli medlem

Det er slutt

historier om løsrivelse

Hvorfor går et lykkelig parforhold fra godt til dårlig?

Vi vet mye om de forlattes situasjon, om deres sjokk og fortvilelse, men vi vet mindre om hva som leder opp til en beslutning om å gå ut av et forhold. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Hvorfor går et lykkelig parforhold fra godt til dårlig?

Vi vet mye om de forlattes situasjon, om deres sjokk og fortvilelse, men vi vet mindre om hva som leder opp til en beslutning om å gå ut av et forhold. Denne lydboken handler om lange farvel der utbrytere har verket innvendig i årevis, og der beslutningen om å gå har vokst seg frem over tid. Her forteller de med sine egne ord om hvorfor de gikk, og sammen med dem viser forfatteren de virkelige grunnene til mange helt vanlige samlivsbrudd: Følelsen av langsom tilintetgjørelse. Sorgen over tilknytningsbåndet som langsomt trevles opp.

Forfatterens ønske er at partene i et parforhold skal forstå løsrivelsesprosesser bedre, kjenne igjen trinnene i ødeleggende grunnscener og kunne lese varselsignaler i eget parforhold.

Medlemsvurdering:
Flott, tankevekkende bok, og en kjempegod støtte til den som slites av dårlig samvittighet for å ha brutt ut, og ikke minst til den som kvier seg for å bryte ut. Lett å kjenne seg igjen i!

Solveig

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242163202
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

S
Solveig – 16.03.2018

– Flott, tankevekkende bok, og en kjempegod støtte til den som slites av dårlig samvittighet for å ha brutt ut, og ikke minst til den som kvier seg for å bryte ut. Lett å kjenne seg igjen i!

T
Tone-C – 28.10.2016

– En flott bok til ettertanke også for de som vurdere å gå ut av ett forhold!

E
Ellinor – 20.07.2016

– Jeg leste boka med stor interesse, anbefaler den til de som har kommet seg ut av et forhold eller vurderer ett brudd. Jeg ble skilt for snart ti år siden, men som mange andre lå det en lang prosess bak. Boka er lånt videre.......

A
Anita Larsen – 28.04.2016

– Endelig en bok som viser flere sider av en sak! Nyttig for noen og enhver.

M
Marte Utby – 15.04.2016

– Klok, varm. En øye- og hjerteåpner av en bok

T
Tone Herbern – 15.04.2016

– moden og god veleder for både trengende og interesserte. Lest med stort utbytte.

A
Aslaug – 13.04.2016

– Dette er en bra bok. Den får deg til å reflektere over eget brudd og din rolle i det, uten å moralisere, eller si noe om rett og galt. Du blir klokere av denne boken. Kanskje kan den også hjelpe deg til å ikke gå i samme fellene når du trer inn i et nytt forhold?

L
Lykkelita – 13.04.2016

– Denne boka hjalp meg veldig i prosessen fram mot å godta og erkjenne overfor meg selv at mitt valg med å gå var riktig. At jeg på mange måter ikke hadde et valg. Jeg fant støtte i andres historier, og i teorier utarbeidet av andre. Og jeg fikk hjelp til å forstå hvorfor jeg hadde havnet i denne sørgelige situasjonen. Ei sånn bok man ikke trenger å lese fra begynnelse til slutt, men ta fram å lese litt i "her og der"

A
Astrid Hagen-Huerta – 13.04.2016

– Masse nyttig informasjon - og en god porsjon trøst. Takk til Sissel Gran!

M
Marie Westvang – 12.04.2016

– Tankevekkende og interessant

L
Liv Torhild Skinstad – 11.04.2016

– Sissel Gran : Det er slutt

E
Else Eide Solbakken – 04.04.2016

– Boka gjev forståelege framstillinger og ulike forklaringer på kompliserte forhold og samlivsspørsmål. Mange gjenkjennbare problemstillinger der Sissel Gran kjem med fornuftige refleksjoner. Anbefales.

K
Karen Anne Gudbrandsen – 31.03.2016

– Det er slutt

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det er slutt:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv