Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Forbindelser mellom oss

ting, mennesker, steder

Livet leves ikke bare som enkeltmenneske, vi er også dypt forankret i ulike felleskap. Gjennom hele livet deler vi opplevelser, hjemsteder og kjære gjenstander med famille, venner og kollegaer. Slik dannes livs- temaer som vever seg inn i hverandre via livsløp, og over generasjoner. Les mer

341,-

390,- Spar: 49,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Livet leves ikke bare som enkeltmenneske, vi er også dypt forankret i ulike felleskap. Gjennom hele livet deler vi opplevelser, hjemsteder og kjære gjenstander med famille, venner og kollegaer. Slik dannes livs- temaer som vever seg inn i hverandre via livsløp, og over generasjoner.
Boken tar opp temaer som hvordan skape et hjem og tilhørighet, bygge og ta vare på relasjoner, høste erfaringer og se nye perspektiver. Noen verdier preger våre tenkesett, valg og handlingsmønstre, før og nå. Boken er rikt illustrert med en miks av kunst og familieklenodier og gir et blikk på vekst og utvikling i en verden i kontinuerlig forandring.
Som ytre ramme møter vi forfatterens familie i fem generasjoner og over tre kontinenter under høyst forskjellige samfunnsforhold. Vi hører om fødsler i Kaerabani, India i 1912 og San Diego, California litt over hundre år senere. Som et indre reisverk trekker forfatteren frem verdier som medmenneskelighet, eventyrlyst, handlekraft og utholdenhet og viser hvordan dette skaper holdninger som har vært drivende for familien gjennom mer enn hundre år. Verdier er en rettesnor og går som en rød tråd gjennom boken.

Detaljer

Forlag
Novus
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
218
ISBN
9788283901139
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
25 x 18 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Forbindelser mellom oss:

Verden

Simon Sebag Montefiore
Innbundet 
437,- 499,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv