Kampen for håpet

En bok om jakten på håpet når alt håp er ute.

Vibekes mann, Stig Tufte-Johnsen, er partner i det velrennomerte advokatfirmaet Kluge. De er lykkelig gift og lever et rikt liv med tre barn. Kjærligheten er sterk og livet er godt. Les mer

179,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En bok om jakten på håpet når alt håp er ute.

Vibekes mann, Stig Tufte-Johnsen, er partner i det velrennomerte advokatfirmaet Kluge. De er lykkelig gift og lever et rikt liv med tre barn. Kjærligheten er sterk og livet er godt. De er på høyden av livet.

Etter en ferietur blir Stig diagnostisert med aggressiv hjernesvulst. Statistisk gir det ham tre måneder igjen å leve. Ikke lenge etter blir Vibekes far lagt inn på sykehjem, der han skal vente på døden.

Vibeke Lohne er professor i sykepleie og forsker på håp hos pasienter og pårørende. Dette er historien om hvordan hennes eget håp blir satt på prøve.

Om forfatteren:
Vibeke Lohne er professor på Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Lohne er sykepleier og dr.polit. Hun har arbeidet som sykepleier på nevrokirurgisk avdeling på tidligere Rikshospitalet, nå Oslo Universitetssykehus. Hun har publisert en rekke vitenskapelige artikler og vært medforfatter i flere lærebøker. Vibeke Lohnes forskning har dreid seg om håp og verdighet som sentrale fenomener i sykepleie. For tiden dreier forskningen hennes seg særlig om pårørende.

Detaljer

Forlag
Vigmostad & Bjørke
Språk
Bokmål
ISBN
9788241912894
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Kampen for håpet

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kampen for håpet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv