Min side Kundeservice Bli medlem

Love warrior

en kvinnes vei til kjærlighet og sannhet

Akkurat idet Glennon Doyle Melton synes hun begynner å få dreis på livet - med tre lykkelige barn, en hengiven mann og suksess som blogger og forfatter - kollapser ekteskapet. Som tørrlagt alkoholiker og tidligere bulimiker vet Glennon alt om å være på bunnen, og midt i krisen klamrer hun seg til det hun har lært av sine tidligere erfaringer: at den dypeste smerten alltid rommer en invitasjon til et rikere liv. Les mer

199,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Akkurat idet Glennon Doyle Melton synes hun begynner å få dreis på livet - med tre lykkelige barn, en hengiven mann og suksess som blogger og forfatter - kollapser ekteskapet. Som tørrlagt alkoholiker og tidligere bulimiker vet Glennon alt om å være på bunnen, og midt i krisen klamrer hun seg til det hun har lært av sine tidligere erfaringer: at den dypeste smerten alltid rommer en invitasjon til et rikere liv.

Love Warrior - en kvinnes vei til kjærlighet og sannhet er en historie om utroskap, svik og forsoning. Det er en historie om hvordan våre idealer om feminitet og maskulinitet kan gjøre det umulig for kvinner og menn å faktisk bli kjent med hverandre. Det er en historie om å være forelder når man står midt i en krise. Om vennskap som sårer og vennskap som helbreder. Og om hvordan man til slutt finner fred med seg selv.

Denne vakre, humoristiske og brutale skildringen vil snakke til alle som lengter etter dypere, sannere forhold og et mer overskuddspreget, autentisk liv.

Detaljer

Forlag
Tiden
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788210055560
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Love warrior

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Love warrior:

Til mor

Helge Torvund
Innbundet 
345,- 379,-
 

Se flere

Logg inn

Handlekurv