Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

En slektshistorie i den store historien

Wagleslekten gjennom 400 år

Må vi til en større historie enn slektshistorien, om fjerne slektninger skal kunne vinne skikkelse? Dette er Finn Wagles grep i En slektshistorie i den store historien. Wagle-slektens historie skrives inn i utvalgte kapitler norgeshistorie, fra begynnelsen av 1600-tallet til et stykke inn på 1900-tallet. Les mer

355,-

390,- Spar: 35,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Må vi til en større historie enn slektshistorien, om fjerne slektninger skal kunne vinne skikkelse? Dette er Finn Wagles grep i En slektshistorie i den store historien. Wagle-slektens historie skrives inn i utvalgte kapitler norgeshistorie, fra begynnelsen av 1600-tallet til et stykke inn på 1900-tallet.

Landbrukshistorie, knyttet til leilendingsliv på Jæren, avløses av maritim borgerskapshistorie i Stavanger. Også et brutalt møte med den engelske prisonen under napoleonskrigene inngår i slektens maritime historie.

Håndverk, nasjonsbygging og utvandring preger gullalder-perioden i Arendal. Norgeshistorie knyttet til forsvar, helse, skole og kirke beriker slektshistorien underveis. Bruk av skjønnlitterære tekster bidrar til bokens særpreg.

Tidligere generasjoner forsvinner ikke når deres liv skrives inn i den store historien. Noen ganger kan vi formelig se mennesker reise seg og komme oss i møte, selv om flere hundre år skiller oss i tid.

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
412
ISBN
9788230023112
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
25 x 18 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En slektshistorie i den store historien:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Eneste

Silje Aanes Fagerlund
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv