Min side Kundeservice Bli medlem

Innføring i barnerett for sosialarbeidere

«Innføring i barnerett for sosialarbeidere» tar for seg barns rettsforhold til foreldre og oppvekst- og hjelpeapparatet. Boken er skrevet som en innføring i rettslære for barnevernspedagog- og sosionomstudenter. Les mer

749,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

«Innføring i barnerett for sosialarbeidere» tar for seg barns rettsforhold til foreldre og oppvekst- og hjelpeapparatet. Boken er skrevet som en innføring i rettslære for barnevernspedagog- og sosionomstudenter. Målet med den er å gi kunnskap som er relevant for fremtidig arbeid med utsatte barn og unge og deres foreldre og hjelpere.

Kunnskap om barns og unges rettigheter, om rettsforholdet mellom barn og foreldre og om de spesielle tiltakene for barn i utsatte livssituasjoner er nødvendig for å utnytte det handlingsrommet regelverket gir til å finne gode løsninger for barn og unge som trenger hjelp. Målet med boken er å gi kunnskap som er relevant for fremtidig arbeid med utsatte barn og unge og deres foreldre og hjelpere. Boken kan leses uten forkunnskaper i juss og starter med en innføring i juridisk tenkning og barnets rettsstilling generelt. Barns menneskerettigheter har blitt viet stadig mer oppmerksomhet de siste årene, og dette er et perspektiv som vil bli løftet frem i bokens femteutgave.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
482
ISBN
9788215055176
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Innføring i barnerett for sosialarbeidere
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Innføring i barnerett for sosialarbeidere:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv