Arven

«Hislop har skrevet en fortryllende roman, om kjærlighet, svik, sterke familiebånd, og det med en historisk sus.»

Lene Waldeland, BOK365

En dramatisk familiehistorie, uerstattelige kunstskatter på avveie, kjærlighet og svik, og et Hellas som byr på både det vonde og det vakre. God reise!

Les mer

449,-
Sendes innen 1 virkedag

Slik Hellas' historie er en mosaikk av det vonde og vakre, har Helena et tosidig forhold til sitt andre hjemland. Victoria Hislop tar oss med til det forlokkende øyriket og dets mangslungne historie.

Runhild

Skrevet av: Runhild, Redaktør

Victoria Hislop trollbandt lesere over hele verden med den vond-vakre fortellingen Øya. Nå er hun tilbake med en ny, fengslende roman om Hellas' mangslungne historie, kjærlighet og svik, en brutal familiefortid og fascinasjon for antikk kunst.

Den vakreste kunstskatten av dem alle
Helena tilbringer varme, vidunderlige somre alene hos besteforeldrene i Athen. Den myndige og militante bestefaren er skummel, men han er sjelden hjemme, så mesteparten av tiden koser hun seg i selskap med bestemoren. De bor vakkert til i et finere strøk med utsikt til Akropolis, og Helena bruker ukene til å lære seg språket og kulturen.
     Moren hennes har alltid vært fascinert av den vakre, greske, antikke kunsten. Hun synes – i likhet med samlere og plyndrere – at den kykladiske kvinnefiguren er den gjeveste av dem alle. Etterhvert som Helena vokser til, blir også hun fascinert av alle de fantastiske kunstskattene som bare venter på å bli oppdaget.

Den besværlige arven
Helena har ofte undret seg på hvorfor moren og faren aldri besøkte besteforeldrene sammen med henne. Da hun arver besteforeldrenes leilighet får hun svar på noen mysterier, men oppdager samtidig nye. Hva hadde egentlig skjedd i Athen? Og hvorfor har morens fetter prøvd å frata henne arven?
     Samtidig som hun opplever den vidunderlige forelskelsens rus med sin kjæreste, Nick, som tar henne med storm og får henne med seg på utgravning av antikke skatter, må hun finne ut av hva familien hennes egentlig har drevet med. Hva hun skal gjøre med arven de har etterlatt henne?

La deg beruse av eventyret, det vakre bakteppet av greske søyler, azurblå himmel og mysteriene i Victoria Hislops Arven.

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
606
ISBN
9788241962080
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
The figurine
Format
21 x 14 cm
Nr
8223858

Medlemsblad

Om forfatteren

Victoria Hislop (f. 1959) er verdensberømt for debutromanen Øya. Også Hjemkomsten (2009), Tråden (2012), Soloppgang (2014), Postkort fra Hellas (2017), De som er elsket (2019) og August (2021) har gått rett inn på bestselgerlistene. Hislop har studert engelsk ved Oxford universitet. Hun jobbet som reiselivsjournalist i mange år før hun ble forfatter på heltid. Hun bor i England og på Kreta.

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«Hislop har skrevet en fortryllende roman, om kjærlighet, svik, sterke familiebånd, og det med en historisk sus.»

Lene Waldeland, BOK365

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Arven:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv